Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Κούγιας: «Πουλάω την ΑΕΛ με 2,1 εκατ. ευρώ – Περιμένω μέχρι τις 28 Ιουλίου»

Κούγιας: «Πουλάω την ΑΕΛ με 2,1 εκατ. ευρώ – Περιμένω μέχρι τις 28 Ιουλίου»

Πωλητήριο στην ΠΑΕ ΑΕΛ έβαλε ο Αλέξης Κούγιας ενημερώνοντας για την απόφασή του μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ανακοινώνοντας ότι θα αποδεχθεί προτάσεις ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να αποπληρωθεί σε βάθος τριετίας.

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε ότι υπάρχουν 1.750.493 ευρώ ρυθμισμένα χρέη προς την εφορία, οφειλές 505.000 ευρώ σε παίκτες και προπονητές που έχουν προσφύγει στη FIFA και οφειλές ύψους 212.443 ευρώ σε νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όσο για τα έσοδα ενημέρωσε πως η ΠΑΕ αναμένει έοοδα ύψους 1.275.000 ευρώ από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, στοίχημα και τηλεοπτικά.

«Δίνω ένα ρόστερ 32 παικτών, μία συμφωνία για το Αλκαζάρ που με το ποσό της πρώτης χρονιάς μπορεί να γίνει συμψηφισμός και να αγωνιστεί η ομάδα με πολύ μικρό ποσό ενώ το γήπεδο είναι προδιαγραφών UEFA, προπονητικό SL1, ραδιόφωνο, γραφεία, μπουτίκ, δύο πούλμαν. Εάν μέχρι τις 28 Ιουλίου 2022 δεν εμφανιστεί κάνεις τότε: ή θα προσπαθήσω να τα βρω με όλους σε μία διαχειρίσιμη συμφωνία ή η ΠΑΕ θα τεθεί υπό εκκαθάριση».

Παράλληλα, ενημέρωσε για τον λόγο της αποχώρησής του:

«Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ. Έχω μία οικογένεια και μία περιουσία που πρέπει να χαρώ. Έχω αποφασίσει να φύγω. Κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε οποιοδήποτε Λαρισαίο, Αμερικάνο, Βούλγαρο ή σαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Καβάλας που έχει οικονομική επιφάνεια. Μπορούν να έρθουν οι Πηλαδάκης, Πλεξίδας, Ντελόπουλος, οι άλλοι επιφανείς Λαρισαίοι όπως οι Κασίδης και Αδαμόπουλος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*