Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κουντέ: «Θέλω να αποδείξω στον Μαρτίνς ότι δεν ήταν λάθος που με επέλεξε»

Κουντέ: «Θέλω να αποδείξω στον Μαρτίνς ότι δεν ήταν λάθος που με επέλεξε»

Ο Πιερ Κουντέ μίλησε στη NOVA μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κραϊόβα, τονίζοντας πως στόχος του είναι να γράψει τη δική του ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ δήλωσε ότι είναι παίκτης ποιοτικός με την μπάλα στα πόδια, γρήγορος και καλός στις πάσες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καμερουνέζος χαφ:

– Για την πρώτη του επαφή με τον Ολυμπιακό: «Από τότε που ήρθα οι συμπαίκτες μου με βοηθούν στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Είμαστε σε φάση που χτίζουμε την ομάδα. Ήταν μια καλή εβδομάδα στην Αυστρία και η τελευταία νίκη μας ήταν κάτι πολύ καλό για εμάς. Μας δίνει κίνητρο για τα παιχνίδια που έχουμε. Θα γυρίσουμε σπίτι με το κεφάλι μας ψηλά. Έχουμε σημαντικούς στόχους μπροστά μας. Να προκριθούμε στο Champions League και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

– Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Με διακρίνει η ποιότητα με την μπάλα. Είμαι γρήγορος και καλός στις πάσες. Μου αρέσει να σκοράρω, αν και δεν το κατάφερα στο ματς με την Κραϊόβα. Όπως είπα, είμαστε σε φάση που δουλεύουμε και προσπαθώ να νιώθω άνετος στο γήπεδο. Ελπίζω να βρω τον ρυθμό μου».

– Για την πρώτη του συνάντηση με τους φίλους του Ολυμπιακού: «Είχα δει παλιότερα τον Ολυμπιακό και οι φίλαθλοι είναι εξαιρετικοί. Σήμερα μερικοί φίλοι της ομάδας ήρθαν στο γήπεδο και μας βοήθησαν. Ελπίζω σύντομα να παίξω στην έδρα μας και να περάσουμε όλοι καλά».

– Για τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς προς εκείνον: «Θέλει να είμαι ο εαυτός μου και να δείξω την ποιότητά μου. Με εμπιστεύεται και μου έδωσε αυτοπεποίθηση από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε. Μου είπε: ”Σε πιστεύω” και αυτό ήταν σπουδαίο για εμένα. Θέλω να του αποδείξω πως δεν ήταν λάθος που με επέλεξε».

– Για το αν νιώθει πως θα αφήσει το στίγμα του στον Ολυμπιακό και για την προηγούμενη θητεία των Καμερουνέζων Ζαν Μακούν και Γκαετάν Μπονγκ στους «ερυθρόλευκους»: «Ελπίζω να γράψω ιστορία στον σύλλογο, για αυτό είμαι εδώ. Θέλω να αφήσω κληρονομιά στην ομάδα. Και οι δύο έχουν γράψει ιστορία στον σύλλογο. Μίλησα με τον Γκαετάν Μπονγκ και μου είπε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και η Ελλάδα μια όμορφη χώρα για να ζεις. Έτσι είμαι εδώ για να γράψω τη δική μου ιστορία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*