Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Κοντά σε συμφωνία με τον Μάικλ Έρικ η ΑΕΚ

Κοντά σε συμφωνία με τον Μάικλ Έρικ η ΑΕΚ

Φοράει τη ρετρό φανέλα με Κολοσσό

Αθήνα
Μία…ανάσα από την απόκτηση του Νιγηριανού φόργουορντ-σέντερ, Μάικλ Έρικ, βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 28χρονος, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας (το 2014 φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού), αγωνιζόταν στους Texas Legens στο NBDL, ενώ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη φροντ λάιν της Ένωσης.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ενημέρωσε, ότι ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε και τυπικά το διπλό αίτημα της Ένωσης ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (26/03, 17:00) με τον Κολοσσό Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα: Η «Βασίλισσα» ζήτησε και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εφέτος σε επίσημο αγώνα της Α1 Ανδρών με τη φανέλα-ρετρό (κοντομάνικη). Η εμφάνιση αυτή «καθιερώθηκε» από την ΑΕΚ κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κι όπως είναι γνωστό είχε εξαιρετική απήχηση. Η ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης με Κολοσσό ήταν η αιτία, που «δρομολογήθηκε» η «επιστροφή» της (και) σε επίσημους αγώνες. Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε σχετικά από τον ΕΣΑΚΕ και η διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου.

Επίσης, έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για την εκδήλωση μνήμης στην πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Πρωταθλητριών, εκεί όπου θα τιμηθούν οι αθλητές και ο προπονητής της ΑΕΚ του 1966. Οι βραβεύσεις των πρωταγωνιστών των «50 χρόνων» θα πραγματοποιηθούν μετά την παρουσίαση των δωδεκάδων ΑΕΚ και Κολοσσού και πριν από την παρουσίαση των πεντάδων.

Οι παίκτες και ο προπονητής της τωρινής ΑΕΚ πρόκειται να κάνουν την απονομή των αναμνηστικών-έκπληξη προς τους αθλητές και την εκπρόσωπο του (αείμνηστου) προπονητή της ΑΕΚ του 1966».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*