Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κομβικό ματς το Λαμία-ΑΕΛ

Κομβικό ματς το Λαμία-ΑΕΛ

Ιδιαίτερα σημαντικό για την υπόθεση «παραμονή» είναι το σημερινό παιχνίδι ΛαμίαΑΕΛ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι, μετά το σπουδαίο διπλό στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, θέλουν να πάρουν τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους, οι «βυσσινί» βρίσκονται ξανά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά την νίκη του Παναιτωλικού επί του Απόλλωνα Σμύρνης και αποτελεί μονόδρομο το «τρίποντο» για να βρεθούν πάνω από τους Αγρινιώτες και τον ΟΦΗ που ήρθε 1-1 με τον Ατρόμητο το Σάββατο.

Οι ενδεκάδες

Η Λαμία θα υποδεχθεί με 4-2-3-1 την ΑΕΚ στο ΔΑΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Επασί, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σκόνδρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλο και Μαρτίνεθ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μπεχαράνο και ο Τζανδάρη, με τους Ρόμανιτς και Ντέλετιτς στα πλάγια. Ως δεκάρι θα παίξει ο Τιρόνε και στην κορυφή της επίθεσης ο Καραμάνος.

Η ομάδα της Λάρισας θα παραταχθεί και εκείνη με 4-2-3-1. Την εστία των «βυσσινί» θα υπερασπιστεί ο Ναγκί, ο οποίος θα έχει τους Μπέρτο, Ζίζιτς, Μαξιμένκο και Γιακιμόφσκι μπροστά του. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κολομπίνο και Στίφλερ, με την τριάδα μπροστά να αποτελείται από τους Νικολιά, Ακούνια και Μπεν Χατίρα. Ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ντουρμισάι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*