Home / Άλλα Σπόρ / Κολόμβος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το σημαντικό στοιχείο ήταν το δέσιμο στην ομάδα»

Κολόμβος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το σημαντικό στοιχείο ήταν το δέσιμο στην ομάδα»

Στο μυστικό που οδήγησε την Εθνική ομάδα πόλο να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ανέφερε ο Χριστόδουλος Κολόμβος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο διεθνής πολίστας και βασικότατο μέλος της Εθνικής ομάδας σε συνέντευξή με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» στάθηκε στη χημεία και το καλό κλίμα που είχε η Εθνική επισημαίνοντας ότι την εξαιρετική ενσωμάτωση που είχαν οι νέοι παίκτες στο σύνολο.

«Είχαμε δείξει πολύ καλά σημάδια και στο Ντέμπρετσεν, αλλά το σημαντικό είναι ότι οι μικροί έχουν μπει για τα καλά στην ομάδα και εμείς τους έχουμε υποδεχθεί και πλέον έχουμε το τέλειο δέσιμο μεταξύ μας», ανέφερε ο Κολόμβος και συνέχισε:

«Η γενιά αυτή, των νέων παιδιών, είναι αρκετά καλή, αλλά όταν οι νεαροί παίκτες μπαίνουν στην ανδρών είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Και είναι πολύ λογικό αυτό. Η καλή παρέα κάνει τις καλές ομάδες. Ναι ισχύει αυτό. Είναι σημαντικό την έχουμε. Το προ-ολυμπιακό ήταν ένα δύσκολο τεστ. Είχαμε παίξει και στο Ντέμπρετσεν αλλά τώρα πια υπήρχε η πίεση. Ήμασταν σοβαροί εκεί που έπρεπε. Τώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα υπάρξει το άγχος και οη πίεση που είχαμε σε άλλες συμμετοχές. Ένα γκολ και μια άμυνα μπορούν να κρίνουν πολλά, ένα παιχνίδι, μια πρόκριση. Είναι λεπτές οι ισορροπίες».



Ο Χριστόδουλος Κολόμβος παραδέχθηκε ότι οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες λόγω του κορωνοϊού. «Προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό προπονήσεων που είχαμε λόγω των μέτρων. Έπρεπε να προσέξουμε πάρα πολύ, να στερηθούμε ακόμη και τους δικούς για να μην υπάρξει πρόβλημα με κρούσματα. Για παράδειγμα εγώ στο διάστημα αυτό δεν είδα τους δικούς μου», κατέληξε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*