Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Κλοπ: «Θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο, το υπόσχομαι»

Κλοπ: «Θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο, το υπόσχομαι»

Την υπόσχεση πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το τρόπαιο, έδωσε ο Γίργκεν Κλοπ, μια ημέρα πριν τον τελικό με τη Σεβίλλη. Δείτε τι είπε για τους χαμένους τελικούς που έχει.

«Θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο, το υπόσχομαι», ήταν τα λόγια του Γίργκεν Κλοπ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό του Europa League με τη Σεβίλλη. Ο Γερμανός τεχνικός θέλει σαν… τρελός να κατακτήσει την κούπα και να σπάσει το «ρεκόρ» χαμένων τελικών που έχει (σσ. ο μόνος τελικός που κέρδισε ήταν το 2012 με την Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπάγερν), για το οποίο μάλιστα και τοποθετήθηκε!

«Φυσικά και γνωρίζουμε την επιθυμία των οπαδών μας. Ξέρουμε πόσο θέλουν να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Η υποστήριξή τους ήταν εντυπωσιακή, εντός κι εκτός έδρας. Ήταν πολύ ωραίο, να τους βλέπεις να ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη. Ζουν σε όλο τον κόσμο, κάτι που δείχνει τα πάντα γι’ αυτό τον σύλλογο. Ελπίζω πως θα είμαστε η ομάδα που θα πραγματοποιήσει τα όνειρα των οπαδών μας», είπε αρχικά ο Κλοπ.

«Θα κάνουμε τα πάντα. Τα πάντα. Το υπόσχομαι αυτό. Αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το πρόβλημα είναι ότι και η Σεβίλλη θα κάνει το ίδιο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε!

Για το… ρεκόρ χαμένων τελικών που έχει: «Δεν είμαι απογοητευμένος από το ρεκόρ μου. Είναι αυτό που είναι! Δεν ήμουν χαρούμενος μετά τους τελικούς που δεν κερδίσαμε. Έχω πολλά αργυρά μετάλλια, αλλά είναι καλύτερα από το να μην έχω καθόλου».

Για τον Οριγκί: «Θα δούμε. Έχουμε άλλη μια προπόνηση. Έκανε δύο και έδειξε ότι είναι καλά. Θα δούμε πως αισθάνεται και μετά θα πάρω την απόφαση».

Για το πώς προετοίμασε την ομάδα για τον τελικό: «Είχαμε πίεση κόντρα σε Βιγιαρεάλ και Ντόρτμουντ, αλλά τα παιδιά έκαναν τη δουλειά τους, οπότε γιατί να αλλάξω (σσ. τον τρόπο δουλειάς). Εάν άλλαζα θα σκεφτόντουσαν, τι γίνεται, μήπως δεν είμαστε έτοιμοι. Αισθανόμαστε πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να είμαι μέλος αυτής της στιγμής, με αυτή την ομάδα. Όταν ήρθα εδώ, υπήρχε μεγάλη αμφιβολία γι’ αυτούς τους παίκτες και είμαι χαρούμενος που κατάφεραν να δείξουν πόσο δυνατοί είναι. Αύριο, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω».

 

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*