Home / Ομάδες / Κινείται για Κόβασιτς η Μίλαν

Κινείται για Κόβασιτς η Μίλαν

Ο προπονητής της Μίλαν, Βιτσέντσο Μοντέλα, θέλει να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του και ο Ματέο Κόβασιτς βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική του λίστα.

Σύμφωνα με το «Gazzettaworld.com» ο καινούριος προπονητής της Μίλαν, Βιτσέντσο Μοντέλα, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ματεό Κόβασιτς και ετοιμάζει επίσημη μεταγραφική πρόταση.

Η ιταλική ομάδα σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ο Κροάτης φαίνεται να είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν «γυαλίσει» στον καινούριο τεχνικό των «ροσονέρι». Ο Ιταλός κόουτς βλέπει τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης ως τον ιδανικό άνθρωπο που θα δώσει μια απρόβλεπτη νότα στο παιχνίδι της Μίλαν.

Οι Μιλανέζοι έχουν αρχίσει τις διαδικασίες για να κάνουν κάτοικο Ιταλίας τον βιρτουόζο μέσο, παρόλο που η Τότεναμ έχει μπει με πολύ καλές προϋποθέσεις στο κυνήγι διεκδίκησης του παίκτη. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση, με την ομάδα του Μιλάνου να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο χαφ της «βασίλισσας» δεν μπόρεσε να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα του Ζιντάν, καθώς ο Γάλλος προπονητής δεν του έδωσε ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής την περσινή χρονιά. Αυτή ήταν η αιτία που βλέπει το μέλλον του μακριά από την ισπανική πρωτεύουσα και αναζητά μια ομάδα που θα του εγγυηθεί θέση στο αρχικό σχήμα της.

Επιμέλεια:Νίκος Καρφής

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*