Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Πρέπει να ελευθερώσει τον Νταντσένκο ο Χιμένεθ – Μπορεί να γίνει σαν τον Γκάλο»

Κετσετζόγλου: «Πρέπει να ελευθερώσει τον Νταντσένκο ο Χιμένεθ – Μπορεί να γίνει σαν τον Γκάλο»

Στην καλή εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ συνολικά και ο Όλεγκ Νταντσένκο ατομικά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι έπειτα από καιρό όλοι οι παίκτες έπαιξαν στην καλύτερή τους θέση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι πολύ λειτουργική η ομάδα.

Όσο για τον Ουκρανό, υπογράμμισε πως ήταν φανερό ότι έπαιζε σαν «ευνουχισμένος» (με την έννοια ότι είχε εντολή να μην ανεβαίνει πολύ) και τόνισε ότι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη σέντρα που δείχνει να διαθέτει, αν απελευθερωθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να προσφέρει όπως ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Κατά τ’ άλλα, συμφώνησε για την εξαιρετική παρουσία του Αλμπάνη, που βοήθησε στην αποφόρτιση του Γκαρσία από το άλλο άκρο, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι με την επιστροφή του Σβάρνα στο πλάι του Λάτσι επανήλθε και το μηδέν στην άμυνα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*