Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Με το δεξί μπακ που θα πάρει η ΑΕΚ θα δούμε και τι… ψάρια πιάνει ο Κονέ»

Κετσετζόγλου: «Με το δεξί μπακ που θα πάρει η ΑΕΚ θα δούμε και τι… ψάρια πιάνει ο Κονέ»

Μια ακόμη παράμετρο εξαιτίας της οποίας είναι σημαντική η απόκτηση δεξιού μπακ από την ΑΕΚ υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι εκτός της αγωνιστικής ανάγκης, το ποιον παίκτη θα πάρει τελικά η «Ένωση» θα δώσει και την πρώτη ένδειξη των χειρισμών του Παναγιώτη Κονέ ως τεχνικού διευθυντή, αφού πρόκειται για μια θέση που έχει κάνει μεγάλη προεργασία και πολλές επαφές.

Για το θέμα Λιβάγια σημείωσε ότι παραμένουν σε εξέλιξη οι συζητήσεις των δυο πλευρών, υπογραμμίζοντας ότι ρόλο στην καθυστέρηση έχει παίξει το γεγονός πως ο Κροάτης ακολουθεί πιστά τον μάνατζέρ του και θέλει να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Όσο για το αποψινό ματς Κυπέλλου, τόνισε ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές, εκτιμώντας ότι θα επιστρέψει ο Τσιντώτας, θα κάνει ντεμπούτο ο Ραντόνια και θα πάρει 90λεπτο έπειτα από καιρό ο Σιμάνσκι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*