Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κενές: «Όλη η σεζόν είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια του Αστέρα»

Κενές: «Όλη η σεζόν είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια του Αστέρα»

Για τις νέες εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης, καθώς και για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, μίλησε σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής των Αρκάδων, Δημήτρης Κενές.

Οι δηλώσεις του στο Arcadia 93.8:

Για την νέα φανέλα, η οποία είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια του Αστέρα: «H φετινή χρονιά είναι ιστορική για την ομάδα. Συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Όλη η σεζόν 2021-22 θα είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου. Για να τιμήσουμε την ιστορία του Αστέρα αποφασίσαμε η φετινή φανέλα να είναι πιστό αντίγραφο της πρώτης φανέλας της χρονιάς 1931-32. Το λογότυπο το χρυσό γράφει 90 όσα και τα χρόνια του συλλόγου».

Για το εξαιρετικό βίντεο της παρουσίασης της φανέλας: «Έχουμε εξαιρετικό συνεργάτη. Τον γραφίστα μας τον Γιάννη Γούβαλη και την εταιρεία του τη Red Panda. Είναι οι δημιουργοί και του φετινού βίντεο, όπως και του χρυσού λογότυπου που θα μας ακολουθεί στις δράσεις όλης της χρονιάς».

Για τη δουλειά της Macron στην φανέλα: «Φαντασία να υπάρχει είναι το μότο της Macron. Η φανέλα είναι σχεδιασμένη με σύγχρονα μέσα αλλά η υφή της είναι ρετρό, λόγω του υφάσματος».

Για τη διαθεσιμότητα της φανέλας: «Η φανέλα θα είναι άμεσα διαθέσιμη, από το απόγευμα».

Για την εκτός έδρας φανέλα: «Η εκτός έδρας εμφάνιση μας είναι αφιερωμένη σε μια μάχη χωρίς αντιπάλους και θέλει μόνο συμπαίκτες. Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί. Για αυτό και επιλέξαμε το λευκό, το οποίο είναι το χρώμα της ελπίδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη “Φλόγα” και τη “Λάμψη”, όχι επειδή μας στήριξαν αλλά για τη σπουδαία τους δράση για αυτά τα παιδιά.

Τα κοινωνικά μηνύματα του Αστέρα δεν θα σταματήσουν με την εκτός έδρας εμφάνιση. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είναι διαχρονικό και αυτονόητο να συμβάλουμε στην κοινωνία. Ήδη τρέχουμε για τη σεζόν 2022-23. Το ποδόσφαιρο είναι ζωντανός οργανισμός της κοινωνίας και πρέπει να επιστρέφει πίσω πράγματα».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει, όμως δεν υπάρχει και χωρίς υγεία. Εμείς ως Αστέρας είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο, έστω και με τους όρους και τις προϋποθέσεις που μας έχει επιβάλει η πολιτεία. Είναι αισιόδοξο βήμα. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν όλοι οι φίλαθλοι κοντά μας.

Για να αγοράσεις εισιτήριο διαρκείας πρέπει να έχεις είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης. Το τελευταίο μας δυσκολεύει, καθώς έχει ισχύ μόνο για έξι μήνες. Το καλύτερο είναι να είμαστε εμβολιασμένοι για να μην έχει πρόβλημα η ΠΑΕ. Δεν διαχωρίζουμε εμβολιασμένους ή μη. Εμείς ακολουθούμε το πρωτόκολλο που ισχύει. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Είτε θα ανοίξουμε τα γήπεδα με όρους και προϋποθέσεις είτε θα μείνουμε ένα χρόνο μακριά από τον κόσμο μας».

Για τις δράσεις για τα 90 χρόνια Αστέρας: «Είναι ιδιαίτερες συνθήκες. Πιστεύω πως αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε και κάποιες δράσεις μέσα στην πόλη. Αυτό που προετοιμάζουμε να γίνει είναι το φιλικό με το ΑΠΟΕΛ εκεί θα παρουσιάσουμε ξανά και την επετειακή φανέλα. Με τα τωρινά δεδομένα το φιλικό θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες δράσεις αν επιτρέψει ο Covid και το πρωτόκολλο».

Για την ερχόμενη σεζόν: «Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Καταφέραμε με την μεθοδική δουλειά που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε στον προπονητή μας ένα σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ, ώστε να δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας. Οι στόχοι κάθε χρόνο είναι οι ίδιοι. Μια πολύ καλή πορεία στο κύπελλο και η καλύτερη στο πρωτάθλημα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*