Home / Μπάσκετ / NBA / «Καυτός» Λέοναρντ οδήγησε στη νίκη τους Λος Άντζελες Κλίπερς, άστοχος ο Ποκουσέφσκι

«Καυτός» Λέοναρντ οδήγησε στη νίκη τους Λος Άντζελες Κλίπερς, άστοχος ο Ποκουσέφσκι

Ο Καουάι Λέοναρντ βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οδηγώντας τους Κλίπερς στη νίκη με 108-100 στο Λος Άντζελες.

Η ομάδα του Τάιρον Λου ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Μόνο στο πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-4), έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ πίσω της καθώς διατηρούσε μια καλή διψήφια διαφορά, φτάνοντας μάλιστα και στο +17 στα μέσα της τέταρτης περιόδου (100-83).



Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους, και με ένα επιμέρους σκορ 13-2 μείωσαν μέχρι τους 6 (102-96), δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα. Ωστόσο, οι Κλίπερς με τέσσερις εύστοχες βολές του Τζάκσον και ένα δίποντο του Λέοναρντ κράτησαν το αποτέλεσμα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ο Λέοναρντ, ο οποίος άγγιξε σχεδόν το τριπλ-νταμπλ, έχοντας 34 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Από κοντά και ο Ιμπάκα με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ αρκετά άστοχος ήταν ο Πολ Τζορτζ που έμεινε στους 11 πόντους με 4/13 σουτ εντός πεδιάς.

Για τους Θάντερ ξεχώρισε ο Σάι Τζίλτζιους Αλεξάντερ με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ όσον αφορά τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, έμεινε στα «ρηχά» με 2 πόντους και 4 ριμπάουντ (1/8 σουτ).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*