Home / Tennis / Κατέρρευσε και έχασε ξανά από την Κασατκίνα η Σάκκαρη!

Κατέρρευσε και έχασε ξανά από την Κασατκίνα η Σάκκαρη!

Οδυνηρή ήττα (6-3, 3-6, 1-6) από την Ντάρια Κασατκίνα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του open της Μαδρίτης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε πως θα καταφέρει να λυγίσει τη Ρωσίδα, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Κασατκίνα έχει χτίσει μια τρομερή παράδοση απέναντι στη Σάκκαρη, αφού έχει πανηγυρίσει απέναντί της τέσσερις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις.

Στην αρχή του ματς, βέβαια, φάνηκε πως η Ελληνίδα τενίστρια θα καταφέρει να σπάσει την «κατάρα». Μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι και έκανε μπρέικ με το καλημέρα για το 3-0. Η Ρωσίδα στριμώχτηκε κράτησε με… χίλια ζόρια το σερβίς της, με τη Σάκκαρη να κάνει με άνεση το 1-0 σετ με 6-3.

Η Ελληνίδα πίεσε και στην αρχή του δεύτερου σέτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το μπρέικ. Οι δύο παίκτριες πίεσαν πολύ η μία την άλλη, όμως τη διαφορά έκανε, τελικά, η Ρωσίδα με άνετο μπρέικ στο όγδοο γκέιμ. Η μάχη κορυφώθηκε στο ένατο γκέιμ, με τη Σάκκαρη να χάνει τέσσερις ευκαιρίες να μείνει «ζωντανή» στο σετ και την Κασατκίνα να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από δύο χαμένα σετ πόιντ.

Από κει και πέρα, ήρθε η ολική κατάρρευση για τη Σάκκαρη, που δεν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο παιχνίδι. Η Ρωσίδα συνέχισε το σερί των κερδισμένων σετ, που σταμάτησε στα επτά, για το 4-0 και έφτασε άνετα στη νίκη με 6-1.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*