Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κασελάκης: «Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό η περσινή θέση»

Κασελάκης: «Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό η περσινή θέση»

Για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μονακό μίλησε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Κασελάκης, που ανέφερε ότι δεν αρμόζει στην ιστορία των «πρασίνων» η περσινή θέση που τερμάτισαν στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

– Για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας: «Όπως κάθε πρεμιέρα έτσι και αυτή θα είναι δύσκολη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα. Πέρσι, δυστυχώς ήμασταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία κάτι το οποίο δεν αρμόζει στον Σύλλογό μας και το ξέρουμε καλά. Η Ευρωλίγκα θα είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος γι’ αυτό και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σαν ένα μαραθώνιο και όχι σαν έναν αγώνα σπριντ 100 μέτρων. Η λέξη κλειδί για μένα θα είναι ισορροπία στα συναισθήματά μας είτε προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη, είτε από μια απογοητευτική ήττα».

– Για τη Μονακό: «Θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους. Έχουμε ετοιμάσει το παιχνίδι τακτικά και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ελέγξουμε και μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματά μας, δηλαδή ούτε να ενθουσιαστούμε αν πάρουμε κάποια διαφορά, ούτε να απογοητευτούμε σε περίπτωση που ξεφύγουν εκείνοι. Το παιχνίδι έχει πολλές κατοχές και θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι για να μπορέσουμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη».

– Για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της γαλλικής ομάδας: «Η Μονακό διαθέτει ποιοτικούς παίκτες αλλά εμείς δεν πάμε εκεί με τη λογική να σκοτώσουμε το παιχνίδι τους αλλά για να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Προφανώς και θα δούμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά θα εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι».

– Για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον νέο Παναθηναϊκό: «Το μόνο που πρέπει να περιμένουμε όλοι είναι να δούμε μια ομάδα να μάχεται. Τώρα το ποσοστό ευστοχίας είναι θέμα ημέρας και αυτοπεποίθησης την οποία θα πάρουμε μέσα από τη δική μας άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε μια μάχη για 40 λεπτά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*