Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κασίγιας: “O Μουρίνιο δεν ήθελε να μιλάω με παίκτες της Μπαρτσελόνα”

Κασίγιας: “O Μουρίνιο δεν ήθελε να μιλάω με παίκτες της Μπαρτσελόνα”

Ένα χρόνο μετά τη φυγή του από τη Ρεάλ, ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να μιλήσει για τον “πόλεμο” που του έκανε ο Μουρίνιο, κάτι που ουσιαστικά τον ανάγκασε να φύγει από τους “μερένγκες”.

Ο Ίκερ Κασίγιας μίλησε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, ΤVE, για την κόντρα που είχε με τον Μουρίνιο αλλά και την επιρροή που είχε στη σχέση του με τη Ρεάλ, από την οποία έφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο με προορισμό την Πόρτο.

Δεν ήθελα να με επηρεάσει αλλά ήταν κάτι διαρκές”, δήλωσε προσθέτοντας: “Χωρίς να μιλάω μου έκαναν έναν απίστευτο πόλεμο. Τον τελευταίο χρόνο δεν μιλάγαμε καθόλου (σ.σ. με τον Μουρίνιο), ήταν πολύ άσχημη κατάσταση. Σίγουρα έφταιξα κι εγώ σε κάποια πράγματα αλλά στο τέλος περίμενα να περάσει ο χρόνος και να φύγω”.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε ξεκίνησε να “χαλάει” η σχέση του με τον Μουρίνιο, με τον Κασίγιας να απαντά: “Η σχέση μας καταστράφηκε τη σεζόν 2012-13 όταν η ομάδα δεν τα πήγε και τόσο καλά. Τότε, έπρεπε να ήμασταν ενωμένοι αλλά όλα άλλαξαν από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη του 2013, με την αλλαγή μου στη Μάλαγα”, ενώ προσέθεσε: “Εκτός από αυτό, δεν ήθελε να μιλάω με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα”.

Μετά την απομάκρυνση του Μουρίνιο, τον Πορτογάλο αντικατέστησε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του πολυπόθητου δέκατου Champions League, της “Decima”. Παρ’ όλα αυτά ο Κασίγιας έφυγε από την ομάδα δικαιολογώντας την απόφασή του ως εξής: “Όλος ο κόσμος μιλούσε για μένα και η καλύτερη επιλογή ήταν να φύγω. Δεν ένιωθα καλά σε προσωπικό επίπεδο, ήθελα να παίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα για την ομάδα. Δεν μπορώ”.

Πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*