Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Καντονά: “Εγώ, ο νέος κόουτς της Αγγλίας”!

Καντονά: “Εγώ, ο νέος κόουτς της Αγγλίας”!

Με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο ο Ερίκ Καντονά έθεσε την υποψηφιότητα του για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας και κάλεσε τον κόσμο σε δημοψήφισμα μέσω twitter. (video)

ν είναι κάτι καινούριο, ούτε ανακαλύπτει κανείς την Αμερική λέγοντας ότι ο Ερίκ Καντονά είναι… μορφή. Και μάλιστα τεράστια. Από την εποχή που μεγαλουργούσε εντός γηπέδων με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και από την εποχή που κρέμασε τα παπούτσια του μέχρι σήμερα.

Με ό,τι και να καταπιάνεται ο “Eric the King” είναι απολαυστικός. Μια κατηγορία μόνος του. Το απέδειξε για μια ακόμη φορά με τον τρόπο που έθεσε εαυτόν στην διάθεση της αγγλικής ομοσπονδίας για το πόστο του τεχνικού της Εθνικής Αγγλίας.

Μέσω ενός βίντεο που δίνει πραγματικό ρεσιτάλ, ο Καντονά εξηγεί τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτόν εφόσον αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “τριών λιονταριών”. Και στο τέλος καλεί τον κόσμο σε δημοψήφισμα μέσω twitter, προκειμένου να στηρίξει ή όχι την υποψηφιότητα του με τα hashtag #canto-yes και #canto-no.

“Εγώ, ο Ερίκ Καντονά, υποψήφιος μελλοντικός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, υπόσχομαι να μην χάσουμε ποτέ απέναντι σε ένα μικρό παγωμένο νησί, όπου ο γκολκίπερ είναι σκηνοθέτης και ο βοηθός προπονητή οδοντίατρος”.

“Εγώ, ο Ερίκ Καντονά, μελλοντικός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, θα προσευχηθώ στους θεούς του ποδοσφαίρου να βάλουν ένα τέλος στην κατάρα των Άγγλων τερματοφυλάκων”.

“Εγώ, ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, θα ζητήσω από τον γίγαντα Χάρι Κέιν να μην εκτελεί κρίσιμα φάουλ και κόρνερ, αλλά να προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά. Ειδικά αν πρόκειται να στείλει τη γ@…νη εκτέλεση φάουλ στο φεγγάρι”.

“Εγώ, ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, δεν θα κριτικάρω ποτέ τον Γουέιν Ρούνεϊ… εκτός και αν πάρει μεταγραφή για άλλο σύλλογο…”, είναι ορισμένες από τις ατάκες του “Eric the King” όσο εξηγεί τις ιδέες που θα εφαρμόσει παίρνοντας του χρίσμα στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*