Home / Ποδόσφαιρο / Κακόγουστο ανέκδοτο, ήττα η Εθνική με 0-1 από την Φινλανδία

Κακόγουστο ανέκδοτο, ήττα η Εθνική με 0-1 από την Φινλανδία

Ο πάτος δεν έχει τελειωμό. Η Εθνική ομάδα έχασε και από τη Φινλανδία στο Φάληρο με 1-0 και ήταν η τέταρτη σερί εντός έδρας ήττα δίχως να έχει σκοράρει. Το γκολ στο 75′ ο Πογιάνπαλο.

‘O,τι και να πει κανείς, είναι λίγο. Η Εθνική ομάδα έχασε και από την (μετριότατη) Φινλανδία στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Πογιάνπαλο (75’), παραμένοντας τελευταία και δίχως νίκη σε επτά αγώνες στα προκριματικά του EURO 2016. Το ένα αρνητικό ρεκόρ σπάει μετά το άλλο, αφού η γαλανόλευκη μετράει πλέον τέσσερις εντός έδρας ήττες και μάλιστα δίχως να έχει πετύχει έστω ένα γκολ. Μηδέν εις το πηλίκον…

Το ότι χάθηκαν και οι όποιες μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση, δεν πρέπει καν να συζητείται, με την ομάδα να μην μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Η πορεία σε αυτά τα προκριματικά δεν έχει προηγούμενο, με τους παίκτες του Κώστα Τσάνα να έχουν μια αρκετά καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο… θύμισαν την Εθνική που βλέπουμε σε όλα τα προκριματικά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει τελευταίο και λογικά εκεί θα τερματίσει, αφού τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο. Ούτε οι αλλαγές προπονητών, ούτε κάποια νέα πρόσωπα. Χρειάζεται ριζικές αλλαγές σε όλα τα μέτωπα, να παρθούν γενναίες αποφάσεις, διότι έχουν γίνει άλματα προς τα πίσω μέσα σε ένα χρόνο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Διαιτητής: Σέρχι Μπόικο

Βοηθοί: Ολεκσάντρ Κορνίικο, Νατάλια Ρατσίνσκα

4ος Διαιτητής: Σέρχι Μπέκερ

ΕΛΛΑΔΑ (Τσάνας): Καρνέζης, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Φορτούνης, Αραβίδης (68′ Κονέ), Σάμαρης (86′ Ταχτσίδης), Μήτρογλου, Καρέλης (77′ Φούντας).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Κανέρβα): Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Αρκιβούο, Ουρόνεν, Τοΐβιο, Χετεμάι, Σπαρβ, Χάλστι, Ρινγκ, Χαμαλάινεν (46′ Σαντίκ / 81′ Μάτιλα), Πούκι (67′ Πογιάνπαλο).

Γκολ: 75′ Πογιάνπαλο

Κάρτες: 48′ Αραγιούρι, 52′ Αραβίδης, 94′ Παπασταθόπουλος

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*