Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Καθυστερεί η Πόρτο, πιέζει ο Ρέαμπτσιουκ για Ολυμπιακό

Καθυστερεί η Πόρτο, πιέζει ο Ρέαμπτσιουκ για Ολυμπιακό

Η αναβλητικότητα της Πόρτο βάζει εμπόδια στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό. Οι «δράκοι» έχουν δικαίωμα επαναγοράς του Μολδαβού μπακ από την Πάσος Φερέιρα, η οποία έχει ενημερώσει-ως όφειλε-τους πρωταθλητές Πορτογαλίας για την πρόταση των «ερυθρόλευκων», αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, η Πόρτο αν θέλει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να ισοφαρίσει την πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη. Οι Πειραιώτες φαίνεται πως τα έχουν βρει με την Πάσος Φερέιρα, ενώ ένα πρόβλημα στον τρόπο καταβολής του ποσού αγοράς (περίπου 3,5 εκατ. ευρώ) δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο deal.

Η Πόρτο ακόμη δεν έχει ενημερώσει αν θα ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς και το θέμα καθυστερεί, με τον 23χρονο άσο να ασκεί πιέσεις, προκειμένου να έρθει άμεσα στην Αθήνα. Ο Ρέαμπτσιουκ είναι ξεκάθαρος πως δεν θέλει να επιστρέψει στους «δράκους», όπου πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και θα λογίζεται ως αναπληρωματικός του Ζαϊντού, την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς τον προορίζει για πρώτη του επιλογή.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Ρέαμπτσιουκ θα είναι τις πρώτες μέρες του νέου έτους στην Αθήνα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*