Home / Tennis / «Καθάρισε την Πέγκουλα και έκανε ιδανική αρχή στο WTA finals η Σάκκαρη

«Καθάρισε την Πέγκουλα και έκανε ιδανική αρχή στο WTA finals η Σάκκαρη

Έστω και οριακά σε αμφότερα τα σετ, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 (7-6, 7-6) την Αμερικανίδα Τζέσικα Πέγκουλα, Νο 3 της WTA, και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια να προκριθεί στα ημιτελικά των τελικών του Νανσί.

Μέσα σε 2 ώρες περίπου το Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε για πρώτη φορά φέτος τενίστρια που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα.

Επίσης, η Σάκκαρη πήρε και τη ρεβάνς για την ήττα της από την 28χρονη πριν από μια βδομάδα στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Έτσι, η 27χρονη σταρ βρίσκεται τώρα στην κορυφή του «Nancy Richey Group» και θα παίξει τα ξημερώματα της Πέμπτης με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ονς Ζαμπέρ και την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε τρεις φορές με μπρέικ στο πρώτο σετ, αλλά δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει το προβάδισμά της. Το 2-0 έγινε 2-3 και το 4-3, 4-5, ενώ δεν κατάφερε να τελειώσει το σετ και στο 6-5.

Στο τάι μπρέικ, η Σάκκαρη προηγήθηκε 5-2 και εκεί η Αμερικανίδα μείωσε σε 5-4 και «έσβησε» αργότερα δύο σετ πόιντ (6-5, 6-6). Στο τρίτο, όμως, η 27χρονη Ελληνίδα «έκλεισε» το σετ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*