Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Κίνηση ανθρωπιάς από Ολυμπιακό για έναν 8χρονο Κρητικό

Κίνηση ανθρωπιάς από Ολυμπιακό για έναν 8χρονο Κρητικό

Μια υπογεγραμμένη φανέλα όλων των παικτών της ομάδας πρόσφερε προς δημοπράτηση η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ένας 8χρονος από την Κρήτη που διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Ολυμπιακός. Μετά από πρωτοβουλία μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στο Ρέθυμνο, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας, που θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα θα διατεθούν για να χειρουργηθεί στο Λονδίνο ένα οκτάχρονο αγόρι από την Κρήτη, που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Αγώνα για τη ζωή του δίνει ο 8χρονος Μανώλης Μαλλιωτάκης, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και πρέπει να μεταφερθεί στο Λονδίνο προκειμένου να χειρουργηθεί, καθώς η συγκεκριμένη εγχείριση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα λόγω μη εξειδίκευσης.

Ως αθλητική εκπομπή, οι Φάτσες για Ραδιόφωνο θέλοντας να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, προχωρούν σε δημοπράτηση μιας φανέλας του Ολυμπιακού η οποία φέρει τις υπογραφές όλων των παικτών. Η φανέλα είναι αυθεντική και είναι μια προσφορά της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Επειδή ο σκοπός είναι ιερός, η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας είναι τα 70 ευρώ. Μπορείτε να πλειοδοτείτε γράφοντας το ποσό που θέλετε κάτω από τη φωτογραφία. Για να πλειοδοτήσετε θα πρέπει να προσφέρετε 5 ευρώ παραπάνω από τον προηγούμενο πλειοδότη. Η Δημοπρασία ξεκινά από αυτή τη στιγμή και θα λήξει την επόμενη Κυριακή 17/1/2016 στις 12 το βράδυ.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας δεν είναι τα like αλλά η συγκέντρωση όσον το δυνατόν μεγαλύτερου ποσού για να βοηθήσουμε κι εμείς στο να σωθεί αυτό το παιδί. Κοινοποιήστε το για να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Ο τελικός πλειοδότης θα καταθέσει το ποσό με το οποίο πλειοδότησε στην Τράπεζα Πειραιώς και με την απόδειξη της κατάθεσης θα παραλάβει την φανέλα από τα γραφεία του Team Fm τα οποία βρίσκονται στην οδό Λ. Κουντουριώτη 138. Σε περίπτωση που ο πλειοδότης είναι εκτός της πόλης του Ρεθύμνου, θα παραλάβει ταχυδρομικώς τη φανέλα αφού πρώτα προσκομίσει την απόδειξη πληρωμής ηλεκτρονικώς.

Ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς είναι:

IBAN. GR41 0172 7540 0057 5405 6862 164
ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Σε αυτόν τον λογαριασμό μπορεί ο οποιοσδήποτε επιθυμεί, να καταθέτει το ποσό που εκείνος μπορεί να διαθέσει, ασχέτως εάν θέλει να λάβει μέρος στη δημοπρασία ή όχι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*