Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κάτας: «Κοιτάμε τον Ζούσμαν και τον Νέμπο»

Κάτας: «Κοιτάμε τον Ζούσμαν και τον Νέμπο»

Δύο ονόματα από την… αγορά του Ισραήλ έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε ο Όντεντ Κάτας, μιλώντας σε Μέσο της χώρας του.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανέφερε πως ο Γιοβέλ Ζούσμαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και ο Τζος Νέμπο, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Χάποελ Εϊλάτ, βρίσκονται στην «πράσινη» λίστα για το καλοκαίρι.

«Ο Ζούσμαν είναι παίκτης που πάντα βρίσκεται στη λίστα. Οπωσδήποτε τον παρακολουθούμε. Έχει επιστρέψει πολύ καλά από τον τραυματισμό του και είμαι χαρούμενος που τον βλέπω υγιή. Αποτελεί σίγουρα μία επιλογή για εμάς. Μου αρέσει πολύ ο Γιοβέλ, καθώς μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε επίπεδο. Θα ήθελα να ήξερα εάν είναι διαθέσιμος, αλλά έχω ματς σε δύο ημέρες, οπότε θέλω να επικεντρωθώ εκεί», δήλωσε αρχικά ο Κάτας για τον Γιοβέλ Ζούσμαν και πρόσθεσε για τον Τζος Νέμπο:

«Και εκείνος είναι σίγουρα στη λίστα μας και όχι μόνο της δικής μας, αλλά και πολλών ομάδων της Ευρωλίγκας. Και όχι μόνο εκείνος, καθώς υπάρχει κι άλλες καλές περιπτώσεις από το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Όπως ο Κίναν Έβανς (σ.σ. Χάποελ Χάιφα), ο οποίος σύντομα θα παίξει στην Ευρωλίγκα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*