Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ιωνικός-Βόλος: Με κοινό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ιωνικός-Βόλος: Με κοινό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Με την αναμέτρηση Ιωνικός-Βόλος, το απόγευμα της Δευτέρας (16/1, 19:30) στο γήπεδο της Νεάπολης, ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Super League 1. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα -αγνοώντας εδώ και καιρό τη νίκη- έχοντας σημαντικό λόγους για να επιθυμούν να επανέλθουν στα «τρίποντα».

Από τη μία, ο Ιωνικός την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου (παίζοντας από το 2′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσίμπσαχ), μένοντας στην τελευταία θέση (8β.). Βέβαια, με «τρίποντο» επί της ομάδας της Μαγνησίας -το πρώτο (και δεύτερο συνολικά φέτος) από τις 5 Νοέμβρη και το 2-0 στην έδρα του ΟΦΗ- θα πιάσουν την προτελευταία Λαμία και θα πάνε στο -1 από τον Λεβαδειακό. Υπάρχει πίστη στις τάξεις του, ευελπιστώντας ότι με την ώθηση του κόσμου τους θα φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο Βόλος την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας (τυπικά, καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων είχαν πλημμυρίσει τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου) με 4-0 από τον Ολυμπιακό. Εν συνεχεία, έχασε 2-0 υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό και με συνολικό σκορ 5-0 αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Παραμένει μεν εντός εξάδας (6ος, 26β.), ωστόσο ο Ατρόμητος πλέον τον έχει προσεγγίσει στους τρεις πόντους. Τελευταία του νίκη, εκείνη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 5 Νοέμβρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον Ιωνικό τον τιμωρημένο Τσίμπσαχ, καθώς και τον Μασάς που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεαπτοκτηθείς εξτρέμ, Κέιν Γούλερι. Σε ό, τι αφορά το «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων, ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Τάχατο, Τριανταφύλλου, Ουές, Τσοκάνη και Ματίγια.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, στις 18 Σεπτέμβρη, ο Βόλος είχε νικήσει 2-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ ακριβώς στο ίδιο γήπεδο ακριβώς έναν μήνα αργότερα είχε φτάσει σε ευρεία επικράτηση (4-0), αποκλείοντας τους «κυανόλευκους» από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live μετάδοση από το sport-fm.gr.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος – Φαντιγκά, Ρομαό – Σεμπά, Λοβέρα, Γούλερι – Μάντζης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Ντέλετιτς, Γκάκι, Τσιρίνος – Οζέγκοβιτς.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Α’ Βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης

Β’ Βοηθός: Αναστάσιος Φράγκος

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

VAR: Αναστάσιος Σισηρόπουλος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*