Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ισοπέδωσε τον Ερυθρό Αστέρα η Βαλένθια και μπήκε οχτάδα!

Ισοπέδωσε τον Ερυθρό Αστέρα η Βαλένθια και μπήκε οχτάδα!

Ήταν φαβορί και το απέδειξε!

Η Βαλένθια επιβλήθηκε με μεγάλη ευκολία του Ερυθρού Αστέρα με 91-71 και ανέβηκε στο 11-9 που τη φέρνει σε ισοβαθμία με Εφές και Ζαλγκίρις Κάουνας, τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας έπεσε στο 6-13.

Επιθετική πολυφωνία χαρακτήρισε τους νικητές, με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων (Λαμπεϊρί 16, Κάλινιτς 14, Τόμπεϊ 13, Γουίλιαμς 12, Σάστρε 11), ενώ πλην της δεύτερης περίοδου είχαν εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά.

Ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ ήταν ο μοναδικός διασωθείς από το… ναυάγιο των Σέρβων, έχοντας 21 πόντους, αλλά και 6 λάθη.

Το ματς

Αποφασισμένη να «καθαρίσει» τη νίκη από νωρίς η Βαλένθια άρχισε από το πρώτο λεπτό να ανεβάζει τον ρυθμό του παιχνιδιού, παίρνοντας διαφορές κοντά σε διψήφιο αριθμό (14-7) και το… μοιραίο για τους Σέρβους δεν αποφεύχθηκε, καθώς με τρίποντο του Σάστρε έγινε το 17-7. Αντί ο Ερυθρός να πλησιάζει, μπαίνοντας καλύτερα στο κλίμα του αγώνα, η Βαλένθια συνεχίζε απτόητη, κάνοντας το 21-7 και κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 27-15.

Η δεύτερη περίοδος δεν άλλαξε σε πολλά πράγματα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, με τη Βαλένθια να εκτελεί από τα 6,75 με δύο τρίποντα του Σαν Εμετέριο (33-20), ενώ ο Τόμπεϊ έγραψε και το +16 (42-26), αναγκάζοντας επιτέλους τους φιλοξενούμενους να βγάλουν μια αντίδραση. Με δύο τρίποντα από Ο’ Μπράιαντ και Λάζιτς το 47-30, έγινε 47-36 και με τις βολές του Κολόμ στο τέλος του ημιχρόνου, η διαφορά έπεσε σε εφικτά για ανατροπή επίπεδα (49-42).

Περισσότερα σε λίγο…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*