Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Θετική η Κορίνθιανς στην παραχώρηση του Ματέους Βιτάλ στον Παναθηναϊκό»

«Θετική η Κορίνθιανς στην παραχώρηση του Ματέους Βιτάλ στον Παναθηναϊκό»

Ένα βήμα παραπέρα πάνε το θέμα του Ματέους Βιτάλ σήμερα (11/08) οι Βραζιλιάνοι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ”lance.com.br”, μία ημέρα αφότου ο δημοσιογράφος Flavio Ortega του ESPN αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός συζητάει με την Κορίνθιανς για τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού, η βραζιλιάνικη ομάδα εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον παίκτη στο «τριφύλλι».

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η Κορίνθιανς αφενός προσπαθεί να εξοικονομήσει 15 εκατομμύρια ευρώ από τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών της και ο Παναθηναϊκός δέχεται να καλύψει τις φετινές αποδοχές του Βιτάλ και αφετέρου ενδέχεται ο 23χρονος να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα και να προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Βιτάλ, να θυμίσουμε, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Κορίνθιανς και όπως έγραψε ο Ortega χθες (10/08), ο Παναθηναϊκός τον θέλει και συζητά για τον δανεισμό του για έναν χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τη Βάσκο Ντα Γκάμα αντί του ποσού των 2 εκατ. ευρώ το 2018. Παίζει ως κεντρικός μεσοεπιθετικός, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ.

Μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο σενάριο από τη Βραζιλία έχει βάση για τον ποδοσφαιριστή…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*