Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η φιέστα ανόδου της ΑΕΛ

Η φιέστα ανόδου της ΑΕΛ

Στα γιορτινά του ντύθηκε το “AEL FC Arena” για τη φιέστα ανόδου της ΑΕΛ κι επιστροφής της στη Super League. Παρών ο Βαγγέλης Μόρας, με μπλούζες “Save Moras” οι παίκτες των “βυσσινί” και των Χανίων κατά την είσοδό τους. (φωτογραφίες, videos).

H ΑΕΛ νίκησε με 3-0 τα Χανιά, εντός έδρας, για την προτελευταία (33η) αγωνιστική της Football League , αλλά αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα (αν και η μάχη για την τυπική κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική – η Κέρκυρα κρατά τη μοίρα στα χέρια της). Κι αυτό γιατί στο AEL FC Arena, οι 13.000 φίλοι των “βυσσινί” που προσήλθαν στο γήπεδο, συμμετείχαν στην φιέστα ανόδου της ΑΕΛ κι επιστροφής της στη Super League μετά τη σεζόν 2010-2011.

Δείτε φωτογραφίες από την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ΑΕΛ:

Παρών στο γήπεδο της Λάρισας και τη φιέστα ανόδου ήταν και ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος βραβεύτηκε από την ΠΑΕ. Ο 34χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε, άλλωστε στη θεσσαλική πόλη κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλούζες “Save Moras” μη κερδοσκοπική οργάνωση  στη μνήμη του αδερφού του Βαγγέλη, Δημήτρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από λευχαιμία.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, εύχομαι ότι καλύτερο στην ΑΕΛ. Συγχαρητήρια για φέτος, όπως ξέρετε είμαι και εγώ Λαρισαίος και ένας Λαρισαίος το πρώτο που μαθαίνει είναι η ΑΕΛ. Όταν ξεκινάς τα ποδοσφαιρικά σου βήματα, αυτό που ονειρεύεσαι είναι να φοράς την βυσσινί φανέλα. Χρόνος υπάρχει.  Η ιστορία του αδερφού μου με ώθησε στο να δημιουργήσω το «Save Moras» και να ενημερώνεται ο κόσμος για να γίνει δότης μυελού των οστών. Εύχομαι κάποια στιγμή η Λάρισα να γίνει η πρώτη πόλη με τους περισσότερους δότες”, υποστήριξε ο Βαγγέλης Μόρας.

Δείτε πιο κάτω videos από τη φιέστα της ΑΕΛ:

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*