Home / Tennis / Η τέλεια στιγμή να αποσυρθεί!

Η τέλεια στιγμή να αποσυρθεί!

Καλύτερη στιγμή δεν θα μπορούσε να διαλέξει για να αποσυρθεί η Φλάβια Πενέτα, που το έκανε πλουσιότερη κατά 3.3 εκατ. δολάρια και μόλις κατέκτησε το μοναδικό τουρνουά Grand Slam της καριέρας της.

Με τον καλύτερο τρόπο είπε «αντίο» στο τένις η Φλάβια Πενέτα. Στα 33 της χρόνια αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους λίγη ώρα αφού είχε ολοκληρώσει μια μεγάλη έκπληξη και κατακτούσε το US Open.

Αυτός ήταν ο πρώτος (και τελευταίος) τίτλος σε τουρνουά Grand Slam για την Ιταλίδα που επέλεξε η κορυφαία της στιγμή στο χώρο να αποτελέσει και το «κύκνειο» άσμα της, ενώ μετά τη νίκη της επί της συμπατριώτισσάς της Ρομπέρτα Βίντσι, έγινε πλουσιότερη και κατά 3.3 εκατομμύρια δολάρια.

«Πριν από ένα μήνα είχα αναλογιστεί αυτό το ενδεχόμενο και σκεφτόμουν πως δεν υπήρχε ωραιότερος τρόπος για να αποχαιρετίσω το τένις» δήλωσε σχετικά.

Η τεράστια Σερένα Γουΐλιαμς, που έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το τουρνουά και να πάρει και τα 4 Grand Slam μέσα σε μια χρονιά, άφησε στην άκρη την πικρία της κι έσπευσε να συγχαρεί και να αποχαιρετήσει την αντίπαλό της μέσω twitter.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*