Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / Η Ντόρτμουντ αποκτά το προβάδισμα για Γκέτσε

Η Ντόρτμουντ αποκτά το προβάδισμα για Γκέτσε

Η Τότεναμ έκανε κρούση στη Μπάγερν για την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε, αλλά η απάντηση των Βαυαρών ήταν αρνητική. Μεγάλο προβάδισμα για να αποσπάσει την υπογραφή του αποκτά πλέον η Ντόρτμουντ.

Η Μπάγερν θέλει να ξεφορτωθεί τον Μάριο Γκέτσε και είναι έτοιμη να δεχτεί προτάσεις για τον 24χρονο μέσο. Σύμφωνα με τη «Mirror», η Τότεναμ που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού, είδε την προσπάθεια της να πέφτει στο κενό.

Ισχυρό προβάδισμα σε μια μελλοντική μεταγραφή του πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Γερμανίας το 2014, φαίνεται να παίρνει πλέον η πρώην ομάδα του, Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία σκοπεύει να προσφέρει 20 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο δημιουργικός χαφ προτιμά να επιστρέψει σε ένα γνώριμο περιβάλλον και οι Βεστφαλοί αποτελούν ιδανική επιλογή για αυτόν. Με αυτό τον τρόπο θέλει να πάει σε ένα σύλλογο που θα του εγγυηθεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη βασική ενδεκάδα.

Ο Γκέτσε άφησε τη Ντόρτμουντ για να μετακομίσει στο Μόναχο το 2013, έχοντας περάσει τέσσερα χρόνια στο «Signal Iduna Park».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*