Home / Άλλα Σπόρ / Η Λιόση ανέλαβε τη Βουλιαγμένη

Η Λιόση ανέλαβε τη Βουλιαγμένη

Η Κική Λιόση είναι η νέα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης. Η πρώην αρχηγός της εθνικής, παγκόσμια πρωταθλήτρια και «ασημένια» Ολυμπιονίκης συμφώνησε με τη διοίκηση του ΝΟΒ για τα επόμενα τρία χρόνια και διαδέχεται στο τιμόνι της ομάδας την Άντι Μελιδώνη.

Η 42χρονη τεχνικός αναλαμβάνει την αποστολή να επαναφέρει τη Βουλιαγμένη στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η ομάδα έμεινε για πρώτη φορά εκτός τελικών, αφού ηττήθηκε στους ημιτελικούς από τη Γλυφάδα και περιορίστηκε στην τρίτη θέση της Α1 γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η Λιόση έχει αγωνιστεί στη Βουλιαγμένη, ενώ έχει εργαστεί στο σύλλογο και ως προπονήτρια, τόσο στα τμήματα υποδομής, όσο και ως βοηθός στην πρώτη ομάδα. Την τελευταία διετία η Λιόση καθόταν στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ για τη Λιόση έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια Κυριακή Λιόση, η οποία θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης για τα επόμενα τρία χρόνια. Η Κική επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εκείνη, έχοντας υπάρξει αθλήτρια αλλά και προπονήτρια, τόσο των ακαδημιών όσο και βοηθός της γυναικείας ομάδας του ομίλου μας, επί πολλά συναπτά έτη. Στον νέο της ρόλο καλείται να φέρει εις πέρας τις φιλοδοξίες και τους στόχους της γυναικείας ομάδας για την επόμενη τριετία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*