Home / Stoiximan Super League / «Η Λέγκια Βαρσοβίας εξετάζει την περίπτωση του Μιριτέλο»

«Η Λέγκια Βαρσοβίας εξετάζει την περίπτωση του Μιριτέλο»

Μια άκρως θετική έκπληξη ήταν τη φετινή σεζόν ο Χουάν Μπαουτίστα Μιριτέλο, με τον Αργεντινό άσο να έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ένα πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Λέγκια Βαρσοβίας κινείται για δυο επιθετικούς εκ των οποίων ο ένας είναι ο Μιριτέλο. «Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης σε 31 αγώνες, σημείωσε 14 γκολ, είχε 2 ασίστ και έλαβε 6 φορές κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη. Προηγουμένως, ως παίκτης της Αργεντινής Ντέφενσα, δίνονταν κάθε χρόνο δανεικός. Για τη Σαν Μαρτίν σημείωσε 13 γκολ σε 35 ματς και είχε 2 ασίστ», γράφουν χαρακτηριστικά.

Ασφαλώς, για τον ποδοσφαιριστή των πρώτο λόγο τον έχουν οι Αρκάδες. Διότι αυτοί τον είχαν ως δανεικό από την Ντεφένσα και έχουν δικαίωμα ενεργοποίησης της ρήτρας του, η οποία είναι λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ.

Εφόσον ο Αστέρας δεν προχωρήσει στην αγορά του ποδοσφαιριστή, τότε θα μπορεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να προχωρήσει σε προτάσεις στην ομάδα της Αργεντινής. Υπενθυμίζουμε πως στην πρώτη του συνέντευξη κατά την παρουσία του στην Ελλάδα, ο Μιριτέλο είχε δηλώσει στο sportfm.gr πως θα ήθελε να μείνει για δέκα χρόνια στον Αστέρα και να συνδυάσει το όνομά του με ιστορικές στιγμές στην ομάδα της Τρίπολης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*