Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η κριτική του Παναθηναϊκού: Πάλεψαν Μήτογλου και Σαντ-Ρος

Η κριτική του Παναθηναϊκού: Πάλεψαν Μήτογλου και Σαντ-Ρος

Η προβληματική άμυνα και η κακή απόδοση αρκετών βασικών (όπως ο Παπαπέτρου και ο Γουάιτ) στοίχισαν στον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε 82-97 από την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του «τριφυλλιού», με τους Μήτογλου και Σαντ-Ρος να είναι οι κορυφαίοι.

Αναλυτικά:

Μακ (2): Δεν λέει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ο Αμερικανός γκαρντ, που μοιάζει «λίγος» γι’ αυτό το επίπεδο. Αν εξαιρέσουμε τις 3 ασίστ και το ένα εύστοχο τρίποντο, ήταν πάλι αρνητικός, κυρίως διότι ταλαιπωρήθηκε στην άμυνα από τους αντίπαλους περιφερειακούς.

Παπαγιάννης (5): Το μεγάλο πρόβλημα του 23χρονου σέντερ είναι ότι δεν έχει έναν πλέι μέικερ να τον τροφοδοτήσει κοντά στο καλάθι, όπου είναι ανίκητος. Μπορεί να είχε 7 πόντους και 5 ριμπάουντ, ωστόσο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στην άμυνα τους αντίπαλους ψηλούς και δη τον Πολονάρα, που εκτελούσε από την περιφέρεια κι έκανε μεγάλη ζημιά.

Μποχωρίδης (5): Με σκαμπανεβάσματα η παρουσία του διεθνή γκαρντ στο ματς με την Μπασκόνια. Έκανε τα… γνωστά του λάθη (3 τον αριθμό), ενώ είχε 8 πόντους και 2 ασίστ.

Όγκαστ (3): Έπαιξε για 6,5 λεπτά, αλλά ήταν σαν να μην… έπαιξε, αφού η στατιστική του ήταν μηδενική σε όλες τις κατηγορίες!

Παπαπέτρου (2): Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ήταν αρνητικός για την ομάδα του. Πέτυχε μόλις 3 πόντους με 1/7 εντός παιδιάς, τα περισσότερα εκ των οποίων με καλές προϋποθέσεις.

Χεζόνια (5): Στην 4η περίοδο θύμισε… Χεζόνια και απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του.

Δίπλαρος (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Κασελάκης (3): Κάτω του μετρίου η απόδοσή του, κυρίως διότι δεν είχε τη γνωστή μαχητικότητά του στην άμυνα.

Γουάιτ (2): Από το κακό στο χειρότερο ο Αμερικανός φόργουορντ, που έμεινε σε… ρηχά νερά και ήταν αρκετά «soft» σε άμυνα και επίθεση. Για πρώτη φορά μετά το ματς της 4ης αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα έμεινε άποντος, ενώ το μόνο θετικό στην εμφάνισή του ήταν οι 3 ασίστ.

Μήτογλου (8): Απλά συγκινητικός! Εντυπωσιακός επιθετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε 18 πόντους από τους 41 της ομάδας του. Πάλεψε όσο κανείς με τους αντίπαλους ψηλούς, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Μπέντιλ (6): Ενθαρρυντική η εικόνα του Γκανέζου φόργουορντ, που βοήθησε επιθετικά (11 πόντους), ωστόσο δεν παίρνει καλύτερο βαθμό γιατί στην άμυνα ήταν… τρύπα.

Σαντ-Ρος (7): Καλή εμφάνιση από τον Κουβανό γκαρντ, ο οποίος έδειξε τις εκτελεστικές του ικανότητες και περιόρισε κάπως τον Χένρι, αλλά κι εκείνος χάθηκε στη γενική μετριότητα του «τριφυλλιού».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*