Home / Μπάσκετ / Euroleague / Η κριτική του Παναθηναϊκού: Μαχητικοί Χεζόνια και Όγκαστ, αρνητικός ο Παπαπέτρου

Η κριτική του Παναθηναϊκού: Μαχητικοί Χεζόνια και Όγκαστ, αρνητικός ο Παπαπέτρου

Σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Εφές μέχρι τέλους κι έφυγε ηττημένος από την Κωνσταντινούπολη (85-65).

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του «τριφυλλιού», από τους οποίους ξεχώρισαν οι Χεζόνια, Όγκαστ και Μήτογλου.

Αναλυτικά:

Μακ (2): Για ένα ακόμα ματς περιφερόταν άσκοπα και δεν βοήθησε καθόλου. Ώρες-ώρες απορούμε αν πρόκειται για τον ίδιο παίκτη που είχε ενεργό ρόλο σε ομάδες του ΝΒΑ πριν από 5-6 χρόνια.

Παπαγιάννης (5): Στην άμυνα νικήθηκε σε πολλές μονομαχίες από Ντάνστον και Πλάις, ενώ επιθετικά δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς από τους συμπαίκτες του.

Μποχωρίδης (6): Θετική η παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο χάθηκε στη γενική μετριότητα της ομάδας του. Τουλάχιστον, έδειξε νεύρο κι έριξε το κορμί του στη… φωτιά.

Όγκαστ (7): Από τις ευχάριστες νότες του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Εφές. Έδειξε διάθεση και βοήθησε επιθετικά: στα 13 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 10 πόντους. Σίγουρα θα πρέπει πάντως να παρουσιάζει μεγαλύτερα επίπεδα συγκέντρωσης αν θέλει να σταθεί στο υψηλό επίπεδο.

Παπαπέτρου (2): Αρνητικός ο αρχηγός, δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που μπορεί, καθώς περιορίστηκε από την καλή άμυνα των Τούρκων. Επιδόθηκε σε λανθασμένες επιλογές στο κομμάτι της εκτέλεσης και μοιραία έμεινε στους 6 πόντους με 2/10 εντός παιδιάς.

Χεζόνια (7): Ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», πέτυχε 14 πόντους, παρότι αγωνίστηκε μόνο για 18 λεπτά. Κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στην 3η περίοδο και απέδειξε την ποιότητά του ανά διαστήματα, ωστόσο ακόμα δεν τον έχουν «εκμεταλλευτεί» όσο μπορούν οι «πράσινοι», ιδίως στο ανοιχτό γήπεδο.

Δίπλαρος (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Κασελάκης (-): Δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο ματς και δεν μπορεί να κριθεί.

Γουάιτ (3): Συνεχίζεται η πτωτική πορεία στην απόδοση του Αμερικανού φόργουορντ. Πέρασε και δεν… ακούμπησε στον αγώνα με την Εφές, όπως αποτυπώνεται και στη στατιστική: 3 πόντοι με 1/5 εντός παιδιάς και μηδέν αμυντικά ριμπάουντ.

Μήτογλου (7): Από τους διασωθέντες του «τριφυλλιού». Έδωσε τις μάχες του με τα… θηρία και σε αρκετές περιπτώσεις βγήκε κερδισμένος, παρότι δεν πήρε πολλές μπάλες κοντά στο καλάθι.

Μπέντιλ (3): Άνοστος, άγευστος και… ανάλατος! Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και κάμποσες ακόμα λέξεις με στερητικό «α-» για τον Γκανέζο φόργουορντ, που δεν τον… ένιωσαν οι αντίπαλοι σχεδόν καθόλου.

Σαντ-Ρος (5): Σε μία ακόμα αναμέτρηση είχε γεμάτη στατιστική (7 πόντοι, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ), ωστόσο τα 1/7 τρίποντα και τα 3 λάθη που έκανε (από τα 7 συνολικά της ομάδας του) είναι δύο στοιχεία που κάνουν «μπαμ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*