Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η εξαιρετική συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για τον Λεάλι!

Η εξαιρετική συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για τον Λεάλι!

Μία ιδιαίτερη συμφωνία με τη Γιουβέντους φαίνεται πως έχει κάνει ο Ολυμπιακός για τον δανεισμό του Νίκολα Λεάλι, ο οποίος μπορεί να μείνει και δύο χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Το κόλπο γκρόσο με τον δανεισμό του Νίκολα Λεάλι φαίνεται πως έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Πειραιώτες μπορούν να κρατήσουν για δύο χρόνια τον Ιταλό τερματοφύλακα της Γιουβέντους, όπως προκύπτει λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του παίκτη.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας διατηρούν οψιόν αγοράς που δεν ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ και από τη στιγμή που κάνει χρήση για να κρατήσουν τον 23χρονο πορτιέρο.

Για να μπορέσει όμως η «Γηραιά Κυρία» να πάρει πίσω τον Ιταλό γκολκίπερ θα πρέπει δώσει τα διπλάσια χρήματα, ενώ για να ενεργοποιήσει το buy out (όπως έγινε πρόσφατα με την επιστροφή του Μοράτα στη Ρεάλ Μαδρίτης) θα πρέπει να έχει περάσει ένας χρόνος από την χρήση της οψιόν αγοράς του Ολυμπιακού.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*