Home / Άλλα Σπόρ / Η Εθνική πόλο ανδρών μπαίνει στη μάχη του Ευρωπαϊκού με στόχο ένα ακόμα βάθρο!

Η Εθνική πόλο ανδρών μπαίνει στη μάχη του Ευρωπαϊκού με στόχο ένα ακόμα βάθρο!

Με φόρα από τις πρόσφατες επιτυχίες, η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών μπαίνει σήμερα (Δευτέρα 29/8) στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η χάλκινη πρωταθλήτρια κόσμου και ασημένια Ολυμπιονίκης θέλει να πανηγυρίσει μια ακόμα επιτυχία, που θα επιβεβαιώσει ξανά πως η θέση της είναι στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Η διαδρομή της στη διοργάνωση ξεκινάει σήμερα απέναντι στη Γαλλία στις 20:00, με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ταξίδεψε με δύο ηχηρές απουσίες στο Σπλιτ, καθώς έμειναν εκτός οι τραυματίες Γιάννης Φουντούλης και Μανώλης Ζερδεβάς. Ο δεύτερος τερματοφύλακας που προστέθηκε στην αποστολή είναι ο Κώστας Λιμαράκης, ενώ νέα πρόσωπα αποτελούν οι Νίκος Κοπελιάδης, Νίκος Γκίλλας, Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Γκιουβέτσης και Γιάννης Αλαφραγκής.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Νικολαΐδης.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού, με Κροατία, Γαλλία και Μάλτα. Επόμενος αντίπαλος είναι η Μάλτα, την Τετάρτη 31/8 στις 11:30, ενώ την Παρασκευή 2/9 στις 21:30 θα δώσει το δυσκολότερο ματς του ομίλου απέναντι στους Κροάτες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*