Home / Αυτοκίνητο / F1 / Η εγκατάλειψη των Red Bull μάλλον οφείλεται στην αντλία καυσίμου

Η εγκατάλειψη των Red Bull μάλλον οφείλεται στην αντλία καυσίμου

Τραγικός ήταν ο απολογισμός στο Grand Prix του Μπαχρέιν για τη Red Bull, αφού πρώτα ο Μαξ Φερστάπεν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και λίγο αργότερα ο Σέρχιο Πέρεζ… έμεινε σε μια στροφή! Μάλιστα και η Alpha Tauri του Πιέρ Γκασλί που φοράει κινητήρα της αυστριακής ομάδας δεν τερμάτισε, αφού άρπαξε φωτιά.

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν το έχουμε κατανοήσει ακόμα, αλλά σίγουρα συνέβη μετά το τελευταίο μου pit-stop. Ήταν σχεδόν αδύνατο να στρίψω και κάθε φορά ήταν πιο δύσκολο. Κολλούσε το τιμόνι όταν ήθελα να επιταχύνω. Ήταν όλα πολύ δύσκολα με τα προβλήματα που είχαμε. Δεν θέλαμε να έχουμε κάτι τέτοιο στο πρώτο τριήμερο. Έχουμε πολλά πράγματα να αναλύσουμε», ανέφερε για το θέμα ο Ολλανδός.

Μάλισρα, ο Κρίστιαν Χόρνερ ουσιαστικά «φωτογράφησε» την αντλία καυσίμου, τονίζοντας ότι, «ήταν ένας σκληρός τερματισμός. Δεν ξέρουμε ακόμη τον ακριβή λόγο της εγκατάλειψης, αλλά πρέπει να βρούμε τι την προκάλεσε. Όλα είναι υποκειμενικά προς ώρας για τις αιτίες εγκατάλειψης. Υποπτεύομαι πως είχαμε κάτι παρόμοιο και στα δύο μονοθέσια».



Δείτε τα βίντεο:


Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*