Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Η αποστολή της ΑΕΚ για Πήλιο

Η αποστολή της ΑΕΚ για Πήλιο

Μετά την πρώτη προπόνηση και συγκέντρωση την Τετάρτη, το πρωί της Πέμπτης η ΑΕΚ αναχωρεί για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Οι διεθνείς, δηλαδή οι Μπακάκης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Νεντελτσιάρου, θα ενσωματωθούν στις 20 του μήνα, ενώ δύο μέρες νωρίτερα θα πάνε στο Πήλιο οι Σβάρνας και Χαρζηεμμανουηλ, που ολοκληρώνουν την αποθεραπεία τους.

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία θα ενσωματωθούν απευθείας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Εκτός αποστολής, αλλά και πλάνων είναι οι Χνιντ, Ινσούα και Ντέλετιτς, ενώ δεν είναι σε θέση να προπονηθεί ο Αντρέ Σιμόες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Επίσης παρά τη συμφωνία που υπάρχει με τον Δημήτρη Γούτα, δεν ακολουθεί την αποστολή.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ελπίζει το συντομότερο δυνατό να έχει στη διάθεσή του και μεταγραφικές ενισχύσεις πέραν του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*