Home / Ομάδες / Η “απάντηση” της Ρόμα στον Μουρίνιο για Μανωλά

Η “απάντηση” της Ρόμα στον Μουρίνιο για Μανωλά

Η Ρόμα όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένη να συναινέσει στην παραχώρηση του Κώστα Μανωλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά σχεδιάζει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Έλληνα άσο προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους.

“Χρειαζόμαστε ένα σέντερ μπακ για να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας μας”. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα μηνύματα που έστειλε στους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο “special one” δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά υπέδειξε στους “κόκκινους διαβόλους” τον Κώστα Μανωλά ως τον δικό του… special one για την καρδιά της άμυνας του αγγλικού συλλόγου.

Το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ αναφέρει μάλιστα πως οι Κυπελλούχοι Αγγλίας είναι έτοιμοι να προσφέρουν 40.000.000 ευρώ στη Ρόμα για να γίνει το deal και να μετακομίσει ο Έλληνας διεθνής άσος στο Νησί ωστόσο φαίνεται πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή τους.

Ναι μεν τα χρήματα που προσφέρουν είναι πάρα πολλά αν σκεφτεί κανείς πως η Ρόμα τον πήρε με 15.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014 (ωστόσο αν τον πουλήσει πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2016, οι Πειραιώτες θα καρπωθούν το 50% των εσόδων από την πώλησή του), ωστόσο οι άνθρωποί της εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να χάσουν ένα βασικό τους στέλεχος.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιταιλική ιστοσελίδα “Sky Sport” ετοιμάζονται να προβούν στην αντεπίθεσή τους, προσφέροντας στον παίκτη νέο συμβόλαιο! Το υπάρχον δεσμεύει τον παίκτη με τους “τζαλορόσι” μέχρι το 2019 και βάσει αυτού οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται σε 1.800.000 ευρώ, με τους πρωτευουσιάνους να είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν μία γενναία αύξηση ώστε να τον επιβραβεύσουν με αυτόν τον τρόπο για την εξαιρετική του παρουσία στο “Olimpico” την τελευταία διετία.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως εκτός από τον Βάλτερ Σαμπατίνι (τεχνικός διευθυντής) έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση και ο Τζέιμς Παλότα, με τον πρόεδρο της Ρόμα να είναι σύμφωνος με την κατάθεση βελτιωμένης πρότασης στον Έλληνα άσο για να απομακρυνθούν οριστικά οι σειρήνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*