Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Η αλήθεια για Τζανετόπουλο

Η αλήθεια για Τζανετόπουλο

Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Άνταμ Τζανετόπουλο, αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο λόγω… Τσιάρτα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη, όπως το μετέφερε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε χειμερινό σίριαλ έχει μετατραπεί το μέλλον του Άνταμ Τζανετόπουλου στην ΑΕΚ. Ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε τη σεζόν βασικός, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ακόμη και της Σεβίλλης, αλλά σταδιακά βρέθηκε στον πάγκο και πλέον στην εξέδρα, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μην τον υπολογίζει.

Η «Ένωση», πάντως, ποντάρει στο ταλέντο του. Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6, η διοίκηση της ΠΑΕ προτίθεται να κάνει πρόταση στον Τζανετόπουλο για νέο τετραετές συμβόλαιο έναντι συνολικού ποσού 800.000 ευρώ (με κλιμακωτές αποδοχές).

Το πρόβλημα που υπάρχει, ωστόσο, είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει οι επαφές να γίνουν απευθείας με τον ποδοσφαιριστή κι όχι με εμπλοκή του μάνατζέρ του, Βασίλη Τσιάρτα, με τον οποίο προφανώς δεν υπάρχουν καλές σχέσεις. Ο παλαίμαχος άσος χθες σε εκπομπή της Nova άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση της ΑΕΚ στην υπόθεση κάνοντας λόγο για «πόλεμο» που δέχεται ο πελάτης του μέσα από διαρροές της διοίκησης.

Η πλευρά της ΑΕΚ θεωρεί πως δεν υπήρχε ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Τζανετόπουλο και πως χρησιμοποιήθηκε από πλευράς Τσιάρτα η σχέση του με το σύλλογο της Ανδαλουσίας για να κερδίσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο για τον πελάτη του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*