Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να στηρίξει έμπρακτα τον Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να στηρίξει έμπρακτα τον Μιλόγεβιτς

Είναι νωρίς για να κρίνουμε την τελική έκβαση των μεταγραφών. Πολύ περισσότερο για το αν θα είναι επιτυχημένες ή όχι. Άλλωστε και πέρσι η Ένωση κινήθηκε δυνατά, ωστόσο πολλοί, διάφοροι και καταγεγραμμένοι, μέσα στη διάρκεια της σεζόν, ήταν οι λόγοι που αυτές δεν είχαν το αντίκρισμα που όλοι ή πολλοί περίμεναν. Μια καταστροφική χρονιά, που έφερε την Ένωση πολύ μακριά από την κορυφή και στην 4η θέση. Ούτε η αλλαγή προπονητή, τούτη τη φορά ή για να είμαστε πιο σωστή και ετούτη τη φορά, απλά αποτέλεσε ένα παυσίπονο και όχι την λύση του προβλήματος.

Η Ένωση λοιπόν, έχει ήδη βρει τον προπονητή της, που θα είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ένας προπονητής που πολλοί μπορεί να μην είδαν να τους…γεμίζει το μάτι, αλλά νομίζω πως το πιο ώριμο κομμάτι του κόσμου της ΑΕΚ, είδε θετικά αυτή την πρόσληψη. Ακόμα και στο κομμάτι του λογικού κόσμου της ομάδας πάντως, ήταν ξεκάθαρο, πως δίχως ενίσχυση θα βλέπαμε μια από τα ίδια.

Με τις μέχρι τώρα ενέργειες του ο Δικέφαλος, δείχνει πως θέλει να κάνει άλματα. Για να είμαστε ειλικρινείς, για να καλυφθεί το χάντικαπ και από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές και κυρίως Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, θα πρέπει να γίνουν δυνατές προσθήκες. Και τουλάχιστον ως προς την εκκίνηση, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δείχνει να κινείται, σωστά, μεθοδικά και με στεγανά στις μεταγραφικές της υποθέσεις.

Μετά λοιπόν από τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς η ΑΕΚ, που ήρθε να καλύψει τη θέση στο Νο1, η Ένωση επιθυμεί να συνεχίσει δυνατά. Τόσο για ουσιαστικούς λόγους, που είναι προφανώς η ενίσχυσή της, σε έμψυχο δυναμικό, αλλά να ζεστάνει πάνω από όλα τον κόσμο της που υπέφερε πάρα πολλά, ειδικά από τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της ομάδας, αλλά και το πολύ φτωχό ποδόσφαιρο, που έπαιξε η ομάδα τη σεζόν που πέρασε.

Η πιθανή έλευση του Αραούχο, αλλά και το γεγονός πως η Ένωση, αρχίζει να κοιτάζει αγορές και παίκτες, με μεγαλύτερη αίγλη και χρηματιστηριακή αξία από τις προηγούμενες σεζόν, ήδη αποτυπώνεται σε ένα απαιτητικό κομμάτι του κόσμου. Ήδη υπάρχουν κάποια δειλά θετικά σχόλια, αλλά οφείλουμε πάντοτε και ειδικά ο Τύπος να κρατάει το μέτρο.

Μια περίπτωση που σε προϊδεάζει ότι η ΑΕΚ πραγματικά θα κοιτάξει από πιο ψηλά ράφια, όπως συνηθίζουμε να λέμε, είναι αυτή του Ολιβιέ Ντσαμ. Ενός παίκτη που το κοινό της ομάδας γνωρίζει από τις μάχες της Ένωσης με την Σέλτικ, το 2018, ενός παίκτη που μπορεί πραγματικά να κάνει διαφορά στο κέντρο. Σίγουρα η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, θα είναι αρκετά περίπλοκο να γίνει μια τέτοια μεταγραφή, αν ο παίκτης έχει και άλλες προσφορές από δυνατότερα πρωταθλήματα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για έναν παίκτη που το πλατύ κοινό γνωρίζει, ξέρει πως η αξία του είναι δεδομένη. Ακόμα και αν δεν βγει η περίπτωση που είναι δύσκολη, αποτελεί ένα δείγμα για το πού θέλει φέτος να το πάει η Ένωση και πώς να κινηθεί. Φυσικά το αποτέλεσμα θα μετρήσει, με βάση αυτούς που θα έρθουν τελικά, όμως σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίο έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται ήδη μεταγραφικά, αποτελεί ένα πρώτο ενθαρρυντικό μήνυμα, πως πραγματικά φέτος πάει κάτι να αλλάξει στον τρόπο και στην αποτελεσματικότητα γι’ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*