Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζούμπος: «Ο Απόλλων Πάτρας επέστρεψε εκεί όπου ανήκει»

Ζούμπος: «Ο Απόλλων Πάτρας επέστρεψε εκεί όπου ανήκει»

Ο Απόλλων Πάτρας ανέβηκε στη Stoiximan Basket League και ο γκαρντ των Αχαιών, Φώτης Ζούμπος, τόνισε ότι η ομάδα επέστρεψε εκεί όπου ανήκει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας,

Ονομάζομαι Φώτης Ζούμπος, είμαι αθλητής του Απόλλωνα Πάτρας και θα είμαστε σε επικοινωνία κάθε βδομάδα να συζητάμε διάφορα θέματα που αφορούν το μπάσκετ και όχι μόνο.

Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ προς όλους να έχουμε μια χρονιά με υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερους και όχι σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Απόλλωνας μετά από 4 χρόνια, επιστρέφει στην Stoiximan Basket League, εκεί δηλαδή που ανήκει. Ο σύλλογος δοκιμάστηκε πάρα πολύ αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στην Α2 Εθνικη, όμως με πολύ σταθερές βάσεις, συνέπεια και διάρκεια, επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου.

Η διοίκηση της ομάδας ήταν και είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που έκανε όλους τους παίχτες να νιώθουμε ασφάλεια και να δουλεύουμε σε πρότυπα Α1. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στα παρκέ της Stoiximan Basket League και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Όπως όλοι ξέρουμε η ανθρωπότητα επηρεάστηκε πάρα πολύ από την πανδημία του Covid-19. Ήταν για όλους πολύ ψυχοφθόρο και επίπονο να μην μπορούμε να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας όπως την ξέραμε.

Σαν αθλητής τότε μη επαγγελματικής κατηγορίας, θα ήθελα να μεταφέρω κάποιες από τις σκέψεις που υπήρχαν εκείνη την περίοδο. Προσωπικά δεν πίστευα ότι θα ξεκινούσε το πρωτάθλημά μας τότε. Άλλαξε όλη η ρουτίνα μας και από τη μία στιγμή που κάναμε προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς, βρεθήκαμε στο να μην κάνουμε τίποτα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέσα στην όλη αβεβαιότητα που υπήρχε στον κόσμο ήταν φυσιολογικό να μην ξέρουμε τί πρόκειται να συμβεί. Νιώθαμε σαν θηρία στα κλουβιά και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, όμως τελικά γυρίσαμε στα παρκέ και ολοκληρώσαμε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά με επιτυχία.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στην απουσία του κόσμου από τα παρκέ. Είναι τρομερό συναίσθημα να παίζεις είτε σαν γηπεδούχος, είτε σαν αντίπαλος με κόσμο στις κερκίδες. Σαν Απόλλωνας μας έλειψαν παρά πολύ οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι πάντα μας έδιναν ώθηση και έβαζαν έξτρα πίεση στους αντιπάλους μας. Οι παίχτες παίζουν και για τον κόσμο και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα επιστρέψει στο γήπεδό μας.

Είναι πολύ σημαντικός και είναι ο 6ος παίχτης μας. Τον θέλουμε σε κάθε αγώνα δίπλα μας, να μας βοηθάει, να μας υποστηρίζει και να πανηγυρίζουμε μαζί.

Ξεκινάμε με ένα πολύ κομβικό και κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας .Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια μεγάλη σταθερότητα και συνέπεια. Είναι ένα καινούριο σύνολο παιχτών που έχουν εμπειρία και θα έρθουν για τη νίκη.

Για αυτό θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, με συγκέντρωση στο πλάνο των προπονητών και με τη στήριξη του κόσμου μας να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη. Κάπου εδώ θα σας αφήσω. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε μια βδομάδα από τώρα.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*