Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Πρέπει να διαφοροποιήσει πράγματα ο Ολυμπιακός»

Ζέρβας: «Πρέπει να διαφοροποιήσει πράγματα ο Ολυμπιακός»

Σε ρυθμούς Φενέρ συνεχίζει να κινείται ο Ολυμπιακός, που μετά την ήττα στο Game 4 επί τούρκικου εδάφους θα χρειαστεί πέμπτο ματς στο ΣΕΦ για να προκριθεί στο Final Four.

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα νέα των «ερυθρολεύκων», ξεκινώντας από τα αγωνιστικά και το απρόοπτο με την απουσία του Παπανικολάου από την προπόνηση.«Έχει ίωση και δεν προπονήθηκε ο Παπανικολάου, υπάρχει μία αγωνία γιατί η ομάδα έχει μόνο μία προπόνηση αύριο. Είναι τέτοια η κλάση του που λογικά δεν θα χάσει το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα προπονηθεί αύριο και θα αναχωρήσει με την ομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ζέρβας.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών έκανε μία γενική αναφορά στη σειρά με τη Φενέρ και στα όσα πρέπει να αλλάξουν για να φτάσει ο Ολυμπιακός στην πρόκριση: «Έχει μειώσει τη δημιουργία του Ολυμπιακού η Φενέρ, έχει πάει τα ματς χαμηλά και γι’ αυτό έχουμε και πέμπτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πιστός στο πλάνο του όμως ο αντίπαλος τον έχει διαβάσει και πρέπει να διαφοροποιήσει πράγματα. Χρειάζονται περισσότερες ατομικές ενέργειες με Σλούκα και ΜακΚίσικ, και να μην κολλάει η μπάλα στα χέρια του Γουόκαπ που έχει απορυθμιστεί από την άμυνα της Φενέρ. Ίσως ο Σλούκας να έπρεπε να παίξει στο τελευταίο δίλεπτο του τέταρτου παιχνιδιού, μετά τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το τρίτο ματς. Οι Πειραιώτες αγωνίζονταν όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα, τώρα είναι η ώρα να το εξαργυρώσουν. Η λογική λέει ότι ο Μπαρτζώκας θα κλείσει το ροτέισιον».

Τέλος, αναφέρθηκε στην πολύ κακή διαιτησία κατά του Ολυμπιακού στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, τονίζοντας πως επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, αλλά και στο ζήτημα των διαρκείας για την επόμενη σεζόν, τα οποία αναμένεται να είναι πολύ αυξημένα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*