Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Θα παίξει με Παναθηναϊκό ο Φαλ, ερωτηματικό ο Κάνααν»

Ζέρβας: «Θα παίξει με Παναθηναϊκό ο Φαλ, ερωτηματικό ο Κάνααν»

Την ξέφρενη πορεία του στην Ευρωλίγκα συνέχισε ο Ολυμπιακός, που πάτησε με σκορ 81-55 τη Βιλερμπάν και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

O Nίκος Ζέρβας σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το αποτέλεσμα αυτό, τονίζοντας πως ήταν μία ακόμη εξαιρετική (και αναμενόμενη) εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. «Ήταν σοβαρός ο Ολυμπιακός και δεν υποτίμησε τη Βιλερμπάν, έκανε τη δουλειά του παρά τις απουσίες. Νίκησε στο ρελαντί και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αν και το περίμεναν όλοι με βάση τις εμφανίσεις του. Δεν είναι κάτι εύκολο να γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτή την Ευρωλίγκα. Είχε κακό ποσοστό στα τρίποντα για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Ολυμπιακός, ανάγκασε σε πολλά λάθη όμως τη γαλλική ομάδα. Έχει μάθει να παίζει στον αυτόματο η ομάδα του Μπαρτζώκα πλέον», τόνισε για το ματς με τη Βιλερμπάν ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση των Φαλ και Κάνααν, που δεν έπαιξαν με τη Βιλερμπάν, τονίζοντας πως: «Με τον Φαλ δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα για το ντέρμπι, ο Κάνααν είναι ερωτηματικό και θα φανεί από το αν θα εμφανιστεί στην αυριανή προπόνηση. Αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι στη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του, ίσως να μην αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ερωτηθείς για την όχι και τόσο σημαντική προσέλευση κόσμου στον αγώνα με τη γαλλική ομάδα, ο Ζέρβας τόνισε πως «η προσέλευση φέτος έχει περάσει κάθε προσδοκία, χθές δεν είχε πολύ κόσμο λόγω του αντιπάλου αλλά και του sold out που έχει γίνει για το ντέρμπι της Παρασκευής».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*