Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Θέλει προσοχή η Βίρτους-Ζητούμενο να βοηθήσει το δεύτερο ροτέισον»

Ζέρβας: «Θέλει προσοχή η Βίρτους-Ζητούμενο να βοηθήσει το δεύτερο ροτέισον»

Παιχνίδι που ίσως είναι πολύ δυσκολότερο από όσο μοιάζει φαινομενικά είναι το αποψινό του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Ο Ολυμπιακός έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά το παιχνίδι είναι πονηρό. Αν δεν την προσέξεις αυτή την ομάδα, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Η Βίρτους θα είναι για πρώτη φορά πλήρης, αφού δικαιώθηκε στην έφεσή του ο Τεόντοσιτς. Η ποιότητά του είναι πολύ μεγάλη, αλλά καμιά φορά γυρίζει μπούμερανγκ στην ομάδα του. Πάντως οι Ιταλοί έχουν πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες», τόνισε.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει καλή άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει βρει ρυθμό στην επίθεσή της, ενώ το ζητούμενο είναι να πάρει πράγματα και από άλλους παίκτες πέραν των ‘βασικών’. Να δούμε πώς θα αντιδράσει το δεύτερο ροτέισον, γιατί με 6-7 παίκτες δεν μπορεί να βγει η σεζόν. Είναι πρόβλημα να φτάνει στην τέταρτη περίοδο και να είναι σκασμένος, κάτι που έχει πληρώσει ήδη σε πολλά ματς φέτος, όπως με Μακάμπι, Εφές και Βαλένθια», πρόσθεσε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*