Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ζέρβας: «Έσβησε την ήττα από Βαλένθια ο Ολυμπιακός-Τι έγινε με Μπαρτζώκα-Τρινκιέρι»

Ζέρβας: «Έσβησε την ήττα από Βαλένθια ο Ολυμπιακός-Τι έγινε με Μπαρτζώκα-Τρινκιέρι»

Στα πολλαπλά οφέλη από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν στο Μόναχο αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός εξαργύρωσε το εξαιρετικό του ξεκίνημα, κάτι που έχει κάνει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, έχει τις σταθερές για να κάνει το 4/4 εκτός έδρας και ουσιαστικά έσβησε την ήττα από τη Βαλένθια. Αν κάνει το 2/2 στη διαβολοβδομάδα θα είναι πάρα πολύ καλά, αλλά δεν υπάρχει καμιά μεγάλη πίεση να κερδίσει και στο Τελ Αβίβ», τόνισε.

«Ο Γουόκαπ είναι από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρώπη, έσβησε τον Γουίνστον και έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Ο Βεζένκοφ είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και μαζί με τον Φαλ ήταν οι τρεις μεγάλοι πρωταγωνιστές της ομάδας. Ο Ολυμπιακός πάντως πλήρωσε το δεύτερο ροτέισον. Δεν νοείται να αλλάζει τόσο πολύ το πρόσωπο της ομάδας με τις αλλαγές και να χάνεται η διαφορά», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον διαξιφισμό που είχαν στο τέλος του χθεσινού ματς Γιώργος Μπαρτζώκας και Αντρέα Τρινκιέρι. «Ο Τρινκιέρι νόμιζε πως ο Μπαρτζώκας ζήτησε από τους διαιτητές να τιμωρηθεί με τεχνική ποινή. Ο Μπαρτζώκας εξήγησε πως δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Γενικά χθες είχε νεύρα ο Ιταλός, τα έβαλε με όλους, με τους διαιτητές, τον Μπαρτζώκα, την ρεπόρτερ της Ευρωλίγκας…», είπε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*