Home / Άλλα Σπόρ / Ευχές από Φουντούλη στους φίλους του πόλο

Ευχές από Φουντούλη στους φίλους του πόλο

Ο Γιάννης Φουντούλης εξέφρασε, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΕ, την ελπίδα να βρεθούν οι δυο Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλον τον κόσμο.

Η τοποθέτηση του Φουντούλη: «Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο του υγρού στίβου και σε όλη την ελληνική κοινωνία. Με υγεία πάνω από όλα, δύναμη και κουράγιο. Αυτή η χρονιά που φεύγει ήταν πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη για όλους και μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα και να καταλάβουμε ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο στη ζωή, όπως μια αγκαλιά και μια συνάντηση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μακάρι η νέα χρονιά να μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να φέρει για όλους το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχή μου και ελπίδα είναι, επίσης, οι δυο Εθνικές ομάδες της υδατοσφαίρισης, αυτές των ανδρών και των γυναικών, να πετύχουν το στόχο τους και να βρεθούν το καλοκαίρι στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παράλληλα, ελπίζω να ολοκληρωθούν όλες οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για φέτος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*