Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Ευχάριστο οι Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης, δυσάρεστο το γκολ καρμπόν από αράουτ!

Ευχάριστο οι Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης, δυσάρεστο το γκολ καρμπόν από αράουτ!

· Ένα πράγμα που μου άρεσε κι ένα πράγμα που δεν μου άρεσε από το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, το 3-1 με τον ΠΑΣ, που έφερε την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου.

· Μου άρεσε η καλή παρουσία των αλλαγών που έκανε ο Μαρτίνς. Παρότι μπήκαν στο 70ο λεπτό και με το τελικό σκορ διαμορφωμένο από το 57ο λεπτό, τόσο ο Βαλμπουενά, όσο και ο Μπουχαλάκης έβγαλαν καλή διάθεση κι όρεξη για να βοηθήσουν την ομάδα. Ο Μπούχα, παίρνοντας τη θέση του Καμαρά, βοήθησε ανασταλτικά, κόβοντας και κλέβοντας, ενώ ο Βαλμπουενά, παίρνοντας τη θέση του Μπρούμα, βοήθησε δημιουργικά, με αποκορύφωμα την πάσα για γκολ στον Μασούρα, στη φάση που ο Έλληνας διεθνής κυνηγός σούταρε από πολύ ευνοϊκή θέση, με την μπάλα να κοντράρει στους αντίπαλους αμυνόμενους και να φτάνει στα χέρια του Λοντίγκιν.

· Είναι πάντα δείγμα υγείας όταν βλέπεις δύο παίκτες από τους θεωρούμενους βασικούς, όπως ο Βαλμπουενά κι ο Μπουχαλάκης, να μένουν στον πάγκο κι όταν χρειαστεί να έρχονται και να το κάνουν χωρίς δεύτερες σκέψεις.

· Δεν μου άρεσε το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός, όχι μόνο γιατί πήγε να δώσει άλλη εξέλιξη στο ματς, αλλά και γιατί ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε φέτος ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο που δεν ήταν από στημένη φάση, πέναλτι, κόρνερ η, φάουλ!!! Για την ακρίβεια τα περισσότερα που έχει φάει είναι από πέναλτι, ένα από κόρνερ (από τη Λάρισα) κι ένα από φάουλ (από τον Άρη, στο Κύπελλο).

· Ας προσέξουμε, όμως, ότι αυτό το γκολ του Καρτάλη ήταν καρμπόν με το γκολ που είχε φάει ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΣ και στο παιχνίδι πρωταθλήματος, στα Γιάννινα, στο 1-1 αρχές της σεζόν! Από ένα…αράουτ κι εκείνο το γκολ, του Παμλίδη, από ένα αράουτ κι αυτό το γκολ του Καρτάλη! Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι στο 1-1 στα Γιάννινα το γκολ είχε μπει από την αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού, ενώ τώρα από τη δεξιά.

· Λεπτομέρεια ασφαλώς, αφού η ουσία είναι ότι πρόκειται για εντελώς ασόβαρο μία ομάδα επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός να τρώει δύο γκολ από αράουτ από την ίδια ομάδα. Εκτός όλων των άλλων, δείχνει ότι εμφανίστηκε αδιάβαστος στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού υποτίθεται ότι όταν την έχεις πατήσει σε ένα ματς, φροντίζεις να μην την ξαναπατήσεις από τον ίδιο αντίπαλο…

Άσχετο:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*