Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ετοιμάζει αλλαγές ο Χιμένεθ για Αστέρα Τρίπολης

Ετοιμάζει αλλαγές ο Χιμένεθ για Αστέρα Τρίπολης

Μία πολύ μεγάλη νίκη πήρε η ΑΕΚ τη Δευτέρα στη Λάρισα, αφού κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Στην «Ένωση» θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτή την επιτυχία, ώστε να προχωρήσουν δυναμικά μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν. Άλλωστε, ένας από τους στόχους είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα θέλουν να καταλάβουν και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή είναι η στιγμή ο «Δικέφαλος» να κάνει ένα βήμα μπροστά, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους Αλμπάνη και Ολιβέιρα, οι οποίοι δεν έπαιζαν αρκετά το τελευταίο διάστημα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι βασικοί. Μάλιστα, θα αλλάξει και τον σχηματισμό της ομάδας από 4-4-2 σε 4-2-3-1.

Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Μπακάκης διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι με τους Αρκάδες, ενώ ο Σιμόες είναι εντάξει και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης. Ο Σβάρνας, με τη σειρά του, υπολογίζεται και εκείνος και όλα δείχνουν ότι μπορεί να παίξει απέναντι στον Αστέρα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*