Home / Μπάσκετ / Euroleague / ΕΣΑΚΕ: Άψογη η συνεργασία με το ΠΕΑΚ Πάτρας για τη διεξαγωγή του 2ου Σούπερ Καπ

ΕΣΑΚΕ: Άψογη η συνεργασία με το ΠΕΑΚ Πάτρας για τη διεξαγωγή του 2ου Σούπερ Καπ

Άψογη συνεργασία είχαν οι ιθύνοντες του ΕΣΑΚΕ με τη διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας σε συνάντηση των δύο πλευρών, στην οποία ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του 2ου Σούπερ Καπ.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω διοργάνωση θα λάβει χώρα το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Προμηθέα.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:


«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νικόλα Παπαδημάτο και παρόντα τα μέλη κ.κ. Γεώργιο Ζησιμάτο και Αναστάσιο Χρυσανθόπουλο υποδέχθηκαν τον πρόεδρο του Προμηθέα και ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, κ. Χρήστο Μήλα και τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Κονδύλη, στο κλειστό της Πάτρας “Δημήτρης Τόφαλος”, ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του 2ου Super Cup το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Στο 2ο Super Cup μετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της Stoiximan Basket League της προηγούμενης σεζόν, οι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Λαύριο Megabolt, ΑΕΚ και Προμηθέας.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ευχαριστεί τη διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας για την άψογη συνεργασία και δρομολογεί την προετοιμασία, προκειμένου το 2ο Super Cup να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Με το θεσμό του Super Cup γίνεται σε γιορτινό τόνο η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ».

ΕΣΑΚΕ: Άψογη η συνεργασία με το ΠΕΑΚ Πάτρας

ΕΣΑΚΕ: Άψογη η συνεργασία με το ΠΕΑΚ Πάτρας

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*