Home / Βόλεϊ / Επισημοποίησε τις συμφωνίες με Βαν Ντε Ντρις, Ρούσο ο ΠΑΟΚ

Επισημοποίησε τις συμφωνίες με Βαν Ντε Ντρις, Ρούσο ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είμαι και την επόμενη σεζόν ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις. Το «ασπρόμαυρο» ΤΑΑ ανακοίνωσε την παραμονή του Βέλγου διεθνούς διαγώνιου για τον επόμενο χρόνο, ώστε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού να βοηθήσει τον «δικέφαλο» να διεκδικήσει και να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Βέλγος διαγώνιος, γεννημένος το 1989, ‘εξαργύρωσε’ την πολύ καλή παρουσία του την περυσινή σεζόν, η οποία συνέβαλε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, μένοντας στον ΠΑΟΚ για δεύτερη σερί χρονιά και τέταρτη συνολικά.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως θα είμαι στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία αγωνιστική σεζόν. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν και να πετύχουμε ξανά τους στόχους μας και την επόμενη χρονιά».

Επίσης, παίκτης του «δικεφάλου» έγινε ο συμπατριώτης του Ντε Ντρις, Τόμας Ρούσο. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Βέλγου ακραίου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να αντικαταστήσει τον Σκρέντου. Ο 29χρονος άσος την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Τόμας Ρούσο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στο Βέλγιο στις 31/03/1994, ο Τόμας Ρούσο αγωνίζεται ως ακραίος κι έχει ύψος 199cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη βέλγικη Knack Volley Roeselare τη σεζόν 2012-13, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, το CEV Champions League, φτάνοντας στη συνέχεια στα προημιτελικά του CEV Cup.

Την επόμενη σεζόν παρέμεινε στην ίδια ομάδα, με την οποία κατέκτησε το Σούπερ Καπ Βελγίου και το πρωτάθλημα, φτάνοντας μέχρι τους ‘8’ του CEV Champions League. Τη σεζόν 2014-15 έπαιξε και πάλι με την φανέλα της Knack Volley Roeselare, κατακτώντας και πάλι το Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις του έδωσαν ευκαιρία να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Gi Group Monza τη σεζόν 2015-16, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις σ’ ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο.

Τη σεζόν 2016-17, αγωνίστηκε στη Γερμανία για λογαριασμό της VfB Friedrichshafen, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας και το Σούπερ Καπ, φτάνοντας παράλληλα στους ‘16’ του CEV Champions League.

Την πενταετία 2017-2022, αγωνίστηκε στην Πολωνία και στις Indykpol AZS Olsztyn, GKS Katowice, Asseco Resovia Rzeszow και MKS Slepsk Malow Suwalki, μένοντας στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν επέστρεψε και πάλι στην Ιταλία για Valsa Group Modena, με την οποία κατέκτησε το CEV Cup, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με την εθνική Βελγίου, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του European Golden League το 2013.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Τόμας Ρούσο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και για το γεγονός πως θα αγωνιστώ σε μία πανέμορφη χώρα. Ο Πρωταψάλτης είναι πολύ καλός μου φίλος και άκουσα πολλές ιστορίες για το πως είναι να αγωνίζεσαι στην Ελλάδα.

Ο Βαν Ντεν Ντρις μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας εξαιρετικός προορισμός και η ομάδα κυνηγάει τίτλους κάθε σεζόν. Εύχομαι με την ενέργεια μου να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να παλέψει για τίτλους».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Τόμας Ρούσο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*