Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Επαφές για επιστροφή Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό!

Επαφές για επιστροφή Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εξετάζεται «ζεστά» από τον Παναθηναϊκό για το κέντρο άμυνας. Ήδη έχουν γίνει επαφές. Το σχετικά χαμηλό το κόστος, η επιθυμία του Κροάτη στόπερ και η σχέση του με Ελληνίδα.

Δεν είναι, όπως φαίνεται, πλέον μόνο φήμη… Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στο κέντρο άμυνας.

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Σάντσεθ, που μετά το κάταγμα στο βραχίονα εκτιμάται πως θα λείψει από τα γήπεδα τουλάχιστον για 2-3 μήνες, κατέστησε αναγκαία την απόκτηση ενός στόπερ που θα λύσει τα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι.

Το όνομα του «Σίφο» έπεσε στο τραπέζι και πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε μια πρώτη επαφή. Υπενθυμίζεται πως ο Κροάτης αμυντικός είχε υπογράψει το καλοκαίρι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο η μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού είναι εφικτή.

Το συμβόλαιο του 30χρονου άσου με την κροατική ομάδα φέρεται να είναι 550.000 ευρώ, συνεπώς αν ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει το δανεισμό του θα χρειαστεί να καλύψει περίπου τα μισά και θα έχει μια σίγουρη λύση, μιας και ο ποδοσφαιριστής είναι εγνωσμένων δυνατοτήτων και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Συν τοις άλλοις, ο ίδιος ο Σίλντενφελντ θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα. Πέρα από το συναισθηματικό του «δέσιμο» με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο αποχώρησε σαν φίλος (τον είχε βραβεύσει ο Γιάννης Αλαφούζος για την προσφορά του), η σύντροφός του (είναι χωρισμένος) είναι Ελληνίδα και μάλιστα πρόσφατα παρακολούθησαν μαζί αγώνα στη «Λεωφόρο».

http://www.sport-fm.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*