Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Επίσημο: Στον Ατρόμητο ο Γκονζάλες!

Επίσημο: Στον Ατρόμητο ο Γκονζάλες!

Το πάλεψε πολύ και τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Έντερ Γκονζάλες από τη Σέπσι! Οι Περιστεριώτες είχαν «κυκλώσει» την περίπτωση του πρώην πλέον άσου της Κυπελλούχου Ρουμανίας και με συντονισμένες κινήσεις απέκτησαν τον 25χρονο μέσο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έντερ Γκονζάλες Τορτέγια με μεταγραφή από τη Σέπσι, με τον νέο μας ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Έντερ Γκονζάλες (7/1/1997) είναι Ισπανός, γεννημένος στην Πάλμα της Μαγιόρκα και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μαγιόρκα και στη συνέχεια πέρασε από τις Κορνεγιά και Τεράσα.

Το 2017 μετακόμισε στη Ρουμανία συγκεκριμένα στην Τσικσζερέντα, με την οποία κατέγραψε πάνω από 80 συμμετοχές σε 3,5 χρόνια παρουσίας. Χάρη στις εμφανίσεις του, αποκτήθηκε από τη Σέπσι τον Ιανουάριο του 2021 και απ’ ευθείας κέρδισε θέση βασικού.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020/21 ως παίκτης της Σέπσι πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με δύο γκολ και πέντε ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στα προκριματικά του Europa Conference League.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Παράλληλα, αποτέλεσε βασικό συντελεστή της ομάδας του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ρουμανίας, έχοντας ενενηντάλεπτες συμμετοχές σε όλη την πορεία μέχρι και τον τελικό.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «30», πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Είμαι ευγνώμων σε όλους: Στον κ. Σπανό, στον κ. Αγγελόπουλο, στον κ. Κόλμαν γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να είμαι εδώ! Από την πλευρά μου, έκανα κι εγώ ό,τι μπορούσα για να έρθω στον Ατρόμητο και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά όλες οι πλευρές συμφώνησαν και πλέον μπορώ να παίξω για αυτόν τον σύλλογο. Τώρα είναι η ώρα να δώσω το καλύτερο σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα για να δείξω γιατί είμαι εδώ και να δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι.

Πριν έρθω τελικά στον Ατρόμητο, μπόρεσα να μιλήσω λίγο με τον νέο μου προπονητή και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και σίγουρος για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα. Ξέρω ότι θέλει να παίξει αποτελεσματικό, αλλά και όμορφο ποδόσφαιρο επίσης. Έχουμε ένα πολύ ποιοτικό γκρουπ παικτών εδώ και με τον κ. Κόλμαν στη θέση του προπονητή μπορούμε φέρουμε θετικά αποτελέσματα και να πετύχουμε τους στόχους μας για αυτή τη σεζόν».

Τέλος, ο Έντερ Γκονζάλες έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο, γνωρίζοντας ότι η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη, αφού ο Ατρόμητος κλείνει τα 100 του χρόνια:

«Ξέρω ότι αυτή τη σεζόν ο σύλλογος θα κλείσει τα 100 του χρόνια και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για να δώσουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να γράψουμε ιστορία και στον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδούς μας και από κοντά και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελούν τον επιπλέον παίκτη μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*