Home / Βόλεϊ / Ενισχύθηκε την Κουβανή Γιοάνα Παλάσιο ο Παναθηναϊκός

Ενισχύθηκε την Κουβανή Γιοάνα Παλάσιο ο Παναθηναϊκός

Σημαντική ενίσχυση στα άκρα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Με ανακοίνωση ο σύλλογος, έκανε γνωστή την απόκτηση της 32χρονης πολύπειρης Κουβανής διαγώνιου, Γιοάνα Παλάσιος η οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κουβανή Γιοάνα Παλάσιο για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Μια πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το «τριφύλλι» κατά τη χειμερινή περίοδο καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την Γιοάνα Παλάσιο.

Η 32χρονη ακραία/διαγώνια (1.84μ.) αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό και να τον ενισχύσει εν όψει των δύο φετινών εγχώριων στόχων αλλά και του Challenge Cup.

Έχει πλούσια τροπαιοθήκη καθώς έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Κούβας, ένα πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν, 3η θέση στο CEV Cup, ένα ασημένιο μετάλλιο Παναμερικανικούς αγώνες και δύο χάλκινα μετάλλια Norceca.

Το βιογραφικό της έχει ως εξής:

2009-2011 Καπιταλίνας (Κούβα)

20011-2013 Σιουντάντ Αβάνα (Κούβα)

2013-2015 Ραμπίτα Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)

2016 Μπεσίκτας (Τουρκία)

2016-2017 Πανεπιστήμιον Γιουνάν (Κίνα)

2017-2019 Σέσι (Βραζιλία)

2019-2021 Ζετίσου (Καζακστάν)

2021-2022 Ίλμπανκ (Τουρκία)

Σε δήλωση της η Παλάσιο ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που είναι γνωστή στην Ευρώπη. Ξέρω ότι η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να κάνω ότι μπορώ για να τα καταφέρουμε. Ξέρω ότι το κοινό μας είναι ιδιαίτερα ένθερμο και ανυπομονώ να παίξω για αυτούς».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*